Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Joga Bonito Alba Iulia, deținătoarea Cupei României, la EMF Eurocup, în Bulgaria

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Joga Bonito Alba Iulia, recent câștigătoare a Cupei României, va participa în această săptămână la EMF Eurocup 2023, competiție de minifotbal programată în perioada 13-16 septembrie, în Bulgaria.

A doua întrecere europeană ca valoare, EMF Eurocup, are loc la Sunny Beach, cu 28 de echipe la start, 5 formații fiind românești: Reggio Liriada Brașov, Borussia Sibiu, Atletic Joga Bonito Alba Iulia, Chedra TAX Ploiești și Nova Vita Târgu Mureș, cea din urmă fiind deținătoarea trofeului. Gruparea albaiuliană a fost repartizată în grupa  B, adversary fiind FC Mechkite (Bulgaria), Airnergy FC (Ungaria) și Bianconeri Banska Bystrica (Slovacia).

Lotul Joga Bonito: Cătălin Suciu (portar), Daniel Lupșan, Răzvan Frențiu, Robert Tripșa, Silviu Mureșan, Alexandru Circov, Gheorghe Rîșniță, Alin Apetri, Paul Joldeș, Mihai Oltean și Ovidiu Crișan, stafful fiind format din Ovidiu Crișan (antrenor), Aurel Gușat (manager și principalul susținător financiar) și Călin Bogdan (responsabil medical).

Obiectivul nostru este să ieșim din grupe”, a transmis Aurel Gușat.

Prezența în Bulgaria aduce dificultăți pentru divizionara terță Industria Galda, care în weekend, în partida de la Reghin, nu poate conta pe 4 echipieri de bază.

Atletic Joga Bonito, club înființat în 2015, a cucerit în iulie, la Sibiu, Cupa României. Au fost 8 victorii consecutive, ultima, 3-0 (3-0) în finala cu Energy Friends Sighișoara (care câștigase în 2022). Grație acestui parcurs remarcabil, Cătălin Suciu a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, iar Ionuț Tripșa (legitimat la Performanța Ighiu), MVP-ul din ultimul act, a primit trofeul cuvenit celui mai bun jucător. Cupa României 2023 reprezintă al doilea trofeul național adjudecat de o formație din Alba în cadrul competițiilor organizate de Federația Română de Minifotbal, după ce La Boltă Alba Iulia a spart gheața cu Cupa României, în 2016, la Bistrița, în urmă cu 7 ani!

Foto: Federația Română de Minifotbal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea