Rămâi conectat

Curier Județean

IȘJ Alba: 120 de profesori vor preda în altă școală fiind detașați în interesul învățământului sau la cerere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un număr de 120 de profesori vor preda în anul școlar 2015-2016 în altă unitate de învățământ din Alba, fiind detașați în interesul învățământului sau la cerere.

ISJ Alba01Potrivit datelor de la IȘJ Alba, în cadrul ședințelor publice de la sfârșitul lunii august, 80 de profesori au fost detașați la solicitarea unei școli, iar 40 de profesori titulari au fost detașați în urma propriilor solicitări.

Tot în cadrul ședințelor publice au fost repartizate 226 de posturi pentru dascălii suplinitori care au susținut examenul de titularizare în 2015; 37 de posturi pentru dascălii care au susținut examenul de titularizare în 2014 și 26 de posturi pentru cei din 2013.

Potrivit IȘJ Alba, în anul școlar 2015-2016 nu vor exista unități de învățământ care să nu-și poată începe activitatea din cauza lipsei de personal. Totodată, profesorii care predau în școli unde există lipsă de personal pot să-și ia ore în plus, urmând să fie plătiți cu ora.

Următoarea ședință publică este luni, 31 august. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea