Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Isărescu, EBA, Robert Negoiță și alții, pe lista datornicilor la Stat, publicată de ANAF

Ziarul Unirea

Publicat

în

Isărescu, EBA, Robert Negoiță, Becali, Prigoană, Țânțăreanu, sunt doar câțiva dintre cei care apar pe lista neagră a persoanelor fizice cu datorii de peste 1.500 de lei la Stat.

Lista a fost publicată de ANAF luni, iar în această situație sunt peste 180.000 de persoane

Citește și ANAF a publicat lista persoanelor fizice cu datorii la Stat. 187.230 de persoane au restanțe de 3,4 miliarde de lei, 67% recuperabile

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, este de departe campionul datornicilor persoane fizice, cu restanţe totale de 232 de milioane de lei. Lista cu 187.230 contribuabili persoane fizice care au restanţe fiscale mai mari de 1.500 lei la 31 martie 2016 .

PrintANAFre datornicii listaţi de ANAF se mai găsesc Teodor Berna, Silviu Prigoană sau Cristian Ţânţăreanu, dar și guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, sau Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu.

Robert Negoiţă este primul pe lista datornicilor la stat, publicată luni de ANAF, cu restanţe totale de aproape 232,07 milioane de lei. Robert Negoiţă, are o datorie la bugetul de stat de 83,18 milioane lei, la care s-au adăugat dobânzi şi penalităţi de 148,88 milioane lei, astfel că restanţa totală a urcat la 232, 07 milioane lei.

Printre datornici se numără şi finanţatorul Stelei, Gigi Becali, cu aproape 4 milioane de lei, sumă pe care a contestat-o însă.

Omul de afaceri Theodor Berna, administratorul Tehnologica Radion, care a fost denunţătorul în dosarul fostului ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, trebuie să plătească statului 7,92 milioane de lei, din care 3,63 milioane lei reprezintă obligaţii principale şi restul acumulări de dobânzi şi penalităţi.

Totodată, omul de afaceri Silviu Prigoană are datorii la bugetul de stat de 3,62 milioane lei, la care s-au adăugat dobânzi de circa 350.000 de lei, ajungând la o sumă totală de achitat de aproape 3,97 milioane de lei.

Afaceristul Cristian Ţânţăreanu, care deţine cartierul de lux Paradisul Verde din Corbeanca, datorează bugetului de stat aproape 2,72 milioane lei.

Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, are o datorie de 3628 RON.

sursa:stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

17 iunie| Ziua mondială pentru combaterea deșertificării și a secetei

Ziarul Unirea

Publicat

în

17 iunie| Ziua mondială pentru combaterea deșertificării și a secetei An de an, la data de 17 iunie, este marcată Ziua mondială pentru combaterea deșertificării și a secetei, hotărâtă în urma Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, în 1994. Potrivit ONU, deşertificarea este fenomenul care afectează terenurile în zone aride, semiaride şi uscate. Este cauzată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea