Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ÎPS Teodosie: “Vaccinaţii şi nevaccinaţii se infectează. Care e rostul acelui certificat verde?”.  Cel mai bun remediu: „Sfânta Împărtăşanie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ÎPS Teodosie: “Vaccinaţii şi nevaccinaţii se infectează. Care e rostul acelui certificat verde?”.  Cel mai bun remediu: „Sfânta Împărtăşanie”

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, se declară împotriva certificatului verde. Acesta și-a argumentat decizia.

“Şi vaccinaţii şi nevaccinaţii se infectează. Atunci care e rostul acelui paşaport sau certificat verde, sau cum se numeşte? Nu găsim nicio logică. La mine se plâng atâţia oameni că le-au murit cei ce s-au vaccinat. Credeau ca dacă nu se vaccinau, nu vor muri. De aceea, dacă şi vaccinaţii se infectează, cred că nu trebuie să fie impus, pentru că nu este o măsură obiectivă şi fiecare are probleme de conştiinţă. Nu am oprit pe nimeni să se vaccineze, dar nici nu sfătuiesc pe nimeni”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului, într-o emisiune de televiziune, potrivit News.ro

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

ÎPS Teodosie nu s-a oprit aici. Înaltul prelat a spus că, în opinia sa, cel mai bun vaccin este Sfânta Împărtăşanie:

“Noi avem o anumită autonomie! Noi avem în Sfântul Altar cel mai bun vaccin, Sfânta Împărtăşanie, care s-a dovedit de-a lungul veacurilor. Hristos este doctorul fără cusur, singurul doctor care vindecă orice boală, care învie din morţi. Ce doctor a mai înviat din morţi? De aceea avem nişte argumente obiective şi foarte solide”.

“Hristos nu ne lasă să ne îmbolnăvim! De aceea am recomandat preoţilor să facă liturghie zilnic şi călugărilor mai ales. Şi acesta este argumentul. La noi, în fiecare zi este Sfânta Liturghie, la toate bisericile şi la toate mănăstirile”, a mai afirmat Arhiepiscopul Tomisului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea