Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

IPJ Alba, desfășurare de forțe pentru siguranța cetățenilor din Sebeș: 6 infracțiuni și 114 contravenții descoperite într-o zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 30 ianuarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat şi desfășurat, în zona Sebeşului, o acţiune cu efective mărite, care a avut drept scop menținerea climatului de siguranță civică, prevenirea infracţiunilor, combaterea evaziunii fiscale şi creşterea siguranţei participanţilor la traficul rutier.

La acţiune au participat 56 de polițiști din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale care au constatat 6 infracţiuni şi 114 contravenţii.

La data de 30 ianuarie 2015, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat o acţiune cu efective mărite în zona Sebeşului, fiind vizat atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

În cadrul acestei acţiuni, la care au participat poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, ai Poliţiei Municipiului Sebeş şi ai Secţiei de Poliţie Rurală Sebeş, au fost efectuate 5 filtre rutiere şi 49 de controale din care 31 la unităţi comerciale şi 18 de obiective asigurate cu pază.

Au fost constate 6 infracţiuni din care una de natură judiciară şi 5 la regimul circulaţiei rutiere şi au fost aplicate 114 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 41.569 lei din care 19 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 9 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 5 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, 64 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 17 la alte acte normative. Au fost confiscate bunuri în valoare de 1.962 lei.

Totodată au fost reţinute 4 permise de conducere şi au fost retrase 3certificate de înmatriculare.

Exemple: Poliţiştii de ordine publică au identificat-o pe o femeie din municipiul Sebeş care în după amiaza aceleiaşi zile se pare că i-a sustras mai multe bunuri (suma de 200 de lei, un telefon mobil şi obiecte de vestimentaţie), unui bărbat, în timp ce acesta se afla în vizită, în locuinţa ei.

Faţă de V.L., de 38 de ani a fost întocmit dosar penal în cere este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar bunurile au fost recuperate şi restituite păgubitului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea