Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

IPJ Alba: Când vor avea loc examinările pentru redobândirea permisului auto. NU mai este nevoie de programare

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IPJ Alba: Când vor avea loc examinările pentru redobândirea permisului auto. NU mai este nevoie de programare

Începând cu data de 1 martie, verificarea cunoașterii regulilor de circulație de către conducătorii de autovehicule, tractoare agricole sau forestiere ori tramvaie, cărora li s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, se va desfășura în fiecare zi de luni, începând cu ora 12,00 și joi, începând cu ora 09.00, la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Având în vedere prevederile art. 106, art. 1061 alin. (1) și (2) și art. 1062 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și ale art. 219 alin. (4) și art. 2201 din Regulamentul de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1391/2006, cu modificările și completările ulterioare, începând cu data de 1 martie 2023 , verificarea cunoașterii regulilor de circulație de către conducătorii de autovehicule, tractoare agricole sau forestiere ori tramvaie, cărora li s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, se va desfășura în fiecare zi de luni, începând cu ora 12,00 și joi, începând cu ora 09.00, la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, la sediul din municipiul Alba Iulia, strada Andrei Mureșanu, nr 2, fără a fi nevoie de programare.

Precizăm că până la data de 01.03.2023, verificarea cunoașterii regulilor de circulație se făcea o singură data pe săptămâna, în ziua de joi, începând cu ora 09.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea