Rămâi conectat

Actualitate

IPJ Alba: 203 amenzi, în valoare de peste 49.000 de lei, aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore. Au intervenit la 36 de evenimente și au constatat 14 infracțiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 36 de evenimente, au aplicat 203 amenzi şi au constatat 14 infracţiuni. 

La data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 36 de evenimente, din care 34 solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Potrivit IPJ Alba, au fost constatate 14 infracţiuni şi au fost aplicate 203 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 49.040 lei, din care 32 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 166 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 9 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care două pentru consum de alcool şi  au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de 3 persoane, toate cercetate pentru furturi.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor, vor continua.

foto: arhiva

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea