Rămâi conectat

Politică Administrație

Ion Iliescu a uitat în ce secol se află. L-a votat pe Liviu Dragnea după statutul din 1910

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ajuns la venerabila vârstă de 85 de ani, fostul preşedinte Ion Iliescu nu s-a lăsat descurajat de vremea urâtă şi s-a prezentat la alegerile interne din PSD.

După ce a criticat alegerea preşedintelui PSD prin votul tuturor membrilor de partid, Iliescu şi-a temperat discursul şi a recunoscut că procedura este în conformitate cu statulul PSD din… 1910. Imediat, fostul şef de stat s-a corectat şi a menţionat că se referea la statulul PSD din 2010.

Ion Iliescu a afirmat că Liviu Dragnea este „un om cu experienţă, un om care continuă o activitate, a lucrat cu mai mulţi preşedinţi PSD”. Fostul lider PSD a comentat şi faptul că Liviu Dragnea candidează de unul singur, afirmând că au existat alte opţiuni, deşi contracandidaţii lui Dragnea s-au retras din cursă.

Întrebat ce părere are despre faptul că Liviu Dragnea devine preşedinte PSD deşi este condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare, Iliescu a afirmat că „această chestiune este problematică”, însă decizia DNA de a-l urmări penal pentru faptele de la referendumul din 2012 este „aberantă, împotriva spiritului democratic”, pentru că „partidele au un rol în alegeri”.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea