Ion Ilie – antrenor principal, “în acte”, la CS Ocna Mureș | Fundașul Borșoi – ultimul transfer, la Sportul Petrești a ajuns uniristul Onacă

CS Ocna Mureș, nou-promovată în eșalonul terț, are, “în acte”, un nou antrenor principal, pe albaiulianul Ion Ilie! De echipă se vor ocupa însă, în continuare Ionuț Pereat și Ovidiu Maier, cu toate că la începutul verii primul (proaspăt absolvent al cursurilor pentru Licența UEFA B) a primit o derogare de un an din partea FRF. Este o decizie prin care clubul ocnamureșean respectă regulamentele în vigoare (licența UEFA A, obligatorie), după modelul practicat de alte două conjudețene: Silviu Miron (la Industria Galda de Jos) și… Ion Ilie, la Performanța Ighiu în campionatul anterior.

“Soda dragă” a mai reușit un transfer, fundașul Zoltan Borșoi, de la Sportul Petrești, mutare menită să întărească centrul defensivei. Și, în acest context, precizăm că la echipa lui Doru Oancea, proaspăt câștigătoare a Supercupei AJF, într-o finală cu CS Ocna Mureș, a ajuns, împrumut, Adrian Onacă (Unirea Alba Iulia), ce poate evolua mijlocaș și apărător central.

ELIT

*Adam și Boboia au refuzat Industria Galda

În aceeași ordine de idei, trecerea lui S. Mureșan de la Industria Galda la Unirea Alba Iulia a intrat în impas, asta pentru că cei doi juniori propuși de “alb-negri” refuză trecerea la Industria Galda de Jos, motiv pentru care se vor purta noi negocieri între cluburile în cauză.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

florin 22 august 2018 at 14:22

Domnule Dan Henegar,cred ca ar prinde foarte bine un articol concret cu lotul complet al Unirii,cu intentiile pentru acest sezon,dar si cu abonamentele,pretul biletelor pentru turul campionatului.
Deoarece siteul si pagina de facebook a Unirii este in stand by.(Sustinatorii ar trebui sa fie mai bine informati,fiind un an in care Unirea are nevoie mare de fani.)

Dan HENEGAR 22 august 2018 at 15:08

urmează, aveți răbdare, sau… achiziționați ediția tipărită a ziarului Unirea de mâine, joi, 23 august (o pură coincidență) – la dată ne referim

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...