Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Ion Ilie – antrenor principal, “în acte”, la CS Ocna Mureș | Fundașul Borșoi – ultimul transfer, la Sportul Petrești a ajuns uniristul Onacă

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CS Ocna Mureș, nou-promovată în eșalonul terț, are, “în acte”, un nou antrenor principal, pe albaiulianul Ion Ilie! De echipă se vor ocupa însă, în continuare Ionuț Pereat și Ovidiu Maier, cu toate că la începutul verii primul (proaspăt absolvent al cursurilor pentru Licența UEFA B) a primit o derogare de un an din partea FRF. Este o decizie prin care clubul ocnamureșean respectă regulamentele în vigoare (licența UEFA A, obligatorie), după modelul practicat de alte două conjudețene: Silviu Miron (la Industria Galda de Jos) și… Ion Ilie, la Performanța Ighiu în campionatul anterior.

“Soda dragă” a mai reușit un transfer, fundașul Zoltan Borșoi, de la Sportul Petrești, mutare menită să întărească centrul defensivei. Și, în acest context, precizăm că la echipa lui Doru Oancea, proaspăt câștigătoare a Supercupei AJF, într-o finală cu CS Ocna Mureș, a ajuns, împrumut, Adrian Onacă (Unirea Alba Iulia), ce poate evolua mijlocaș și apărător central.

*Adam și Boboia au refuzat Industria Galda

În aceeași ordine de idei, trecerea lui S. Mureșan de la Industria Galda la Unirea Alba Iulia a intrat în impas, asta pentru că cei doi juniori propuși de “alb-negri” refuză trecerea la Industria Galda de Jos, motiv pentru care se vor purta noi negocieri între cluburile în cauză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea