Rămâi conectat

Politică Administrație

Ion Dumitrel, transportat la spital la finalul ședinței Consiliului Județean Alba, după ce i s-a făcut rău

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Dumitrel01Președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, la finalul ședinței de joi a CJ Alba, după ce i s-a făcut rău.

Ion Dumitrel s-a simțit rău la finalul ședinței CJ Alba, iar potrivit unor surse, acesta s-a îngălbenit la față, fiind secătuit de puteri. Colegii săi au fost nevoiți să apeleze numărul de urgență 112, iar un echipaj SMURD a venit și i-a acordat primul ajutor.

Potrivit unor informații, el este acum într-o stare bună.

Ion Dumitrel este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai activi politicieni ai județului Alba, fiind o fire matinală și energică. Nu este cunoscut că ar avea probleme de sănătate.

UPDATE: A fost vorba de o lipotimie probabil pe fondul oboselii, toate investigațiile efectuate la spital sunt în limite normale și Ion Dumitrel a plecat spre Brașov la Liga Aleșilor Locali PNL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Proiect de lege – Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiect de lege: Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni! În această săptămână, am depus proiectul de lege care prevede acordarea unei reduceri de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate, pentru persoanele din Munții Apuseni. În prezent, doar persoanele din Biosfera Delta Dunării beneficiază de reduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea