Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Ion Dumitrel și Corneliu Olar, pregătiți să plece ”în țară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ion dumitrel si corneliu olar001Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, prim-vicepreședinte al Organizației județene a PDL, împreună cu Corneliu Olar, fostul deputat al moților, fac pregătiri să plece ”în țară”, dar nu cu doniți și cu ciubară sau cu ciucuri de rășină să îi deie pe fărină, ci pentru un scop european.

Potrivit informațiilor pe care le deținem, PDL Alba a obținut de la Centru promisiunea unui loc eligibil, adică în primele 7 de pe listă, pentru alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor, iar singura persoană care a fost nominalizată până în prezent pentru acest loc este Corneliu Olar. Desigur, încă nu poate fi vorba despre o nominalizare oficială chiar dacă a avut loc într-o ședință din cadrul Biroului Politic Județean al PDL, deoarece în cursă se mai pot înscrie și alți cadidați.

Într-o discuție pe care am avut-o joi dimineața cu Corneliu Olar, înainte de sosirea la Alba Iulia a președintelui PDL Vasile Blaga, fostul deputat al moților ne-a confirmat că are sprijinul lui Ion Dumitrel pentru o eventuală candidatură la europarlamentare. Ba mai mult decât atât, Ion Dumitrel i-ar fi promis lui Corneliu Olar că vor colinda împreună tot Ardealul pentru a strânge voturile necesare.

Le urăm celor doi politicieni care au decis să plece ”în țară” să umple căruța din imagine cu cât mai multe voturi!

Di, murgule, di!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea