Rămâi conectat

Politică Administrație

Ion Dumitrel: „Mugurel Sârbu este candidatul PDL la Primăria Sebeş”. Conflictul din PDL Sebeş stins de teama USL

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conflictul din PDL Sebeş dintre primarul Mugurel Sârbu şi viceprimarul Adrian Bogdan, conflict care s-a acutizat la sfârşitul anului trecut, pare să-şi fi găsit în cele din urmă o rezolvare amiabilă. Cel puţin aşa au lăsat de înţeles liderii PDL Alba vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, când prim-vicepreşedintele Ion Dumitrel a spus că PDL şi-a stabilit candidatul pentru Primăria Sebeş, şi anume Mugurel Sârbu.

„Vom merge în continuare cu Mugurel Sârbu, el este candidatul nostru pentru Primăria Sebeş”, a spus Ion Dumitrel. Acesta a declarat că viceprimarul Adrian Bogdan rămâne membru al PDL, fără a preciza însă dacă acesta va reveni în funcţia de preşedinte al PDL Sebeş de unde a fost suspendat împreună cu întreaga conducere în luna decembrie 2011.

Democrat-liberalii s-au ferit vineri, la conferinţa de presă, să facă declaraţii declaraţii amănunţite motivând că concluziile complete vor fi prezentate de senatorul Nicolae Dobra, desemnat preşedinte al Comitetului de iniţiativă numit interimar la conducerea PDL Sebeş, prima dată în faţa tuturor democrat-liberalilor din Biroului Permanent Judeţean şi apoi opiniei publice.
Surse apropiate PDL susţin că în cele din urmă Adrian Bogdan, cu pretenţii la fotoliul de primar al Sebeşului, s-a lăsat convins de liderii judeţeni că şansele sale de a obţine această funcţie sunt minime, în timp ce Mugurel Sârbu este cotat cu şanse reale pentru a mai obţine încă un mandat. Viceprimarul pare să fi cedat în faţa primarului de dragul PDL şi de teama ca partidul să nu piardă acest municipiu important în favoarea USL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea