Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Singurul candidat care îl poate învinge pe Victor Ponta în turul secund este Tăriceanu

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ioan Lazar05Ioan Lazăr a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că singurul candidat care l-ar putea învinge pe Victor Ponta în turul secund al alegerilor prezidențiale este Călin Popescu Tăriceanu.

”Nici PSD nu își dorește să intre cu Tăriceanu în turul doi. Probabil și de asta nu ne-au vorbit de bine pe unde au fost prin județ. Tăriceanu este persoana care ar putea aduna electorat și de stânga și de dreapta deoarece a demonstrat că are capacitate, fiind cel mai bun premier și singurul care i-a ținut ”piept” lui Traian Băsescu”, a spus Ioan Lazăr.

Acesta a conchis prin a spune că Iohannis scade în sondaje pentru că face gafă după gafă și ar putea pierde locul 2 (care îl ocupă în momentul de față în sondaje).

”Liberalii adevărați au un singur candidat, Călin Popescu Tăriceanu. Iohannis face gafă după gafă. Dacă o ține tot așa, pierde locul doi”, a spus Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea