Ioan Lazăr: Primarii PDL fac ”vrăji”. După ei vin toate firmele PDL-iste și câștigă aproape toate achizițiile publice

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că primarii care au făcut parte din fostul PDL fac ”vrăji”, iar după ei vin toate firmele PDL-iste și câștigă aproape toate achizițiile publice. El l-a dat exemplu pe soțul Rodicăi Andronescu care va presta, la Sebeș, servicii de management energetic.

Ioan Lazăr subliniază că nu pune la îndoială legalitatea atribuirii achizițiilor publice, însă susține că foștii PDL-iști, actuali primari, fac vrăji.

ELIT

”Ceva nu e în regulă. Foștii primari PDL, unde se duc, unde candidează și câștigă, vin după ei toate firmele PDL-iste și câștigă toate licitațiile. Nu vreau să spun că nu au temei legal, că nu au fost câștigate legal, dar totuși, ceva, ceva, nu știu, vrăji…”,  a spus Lazăr.

Întrebat unde a sesizat, el a spus că a văzut la Sebeș că primăria vizează întocmirea programului de îmbunătățire a eficienței energie pentru municipiul Sebeș.

”Cine credeți că a câștigat? Soțul doamnei Andronescu, președintele organizației de femei PDL Alba, persoană fizică autorizată Andronescu Florinel. Sunt convins că e legal, dar trebuie să facem descântece. Ar trebui făcute descântece că nu se poate.

Mai sunt acolo niște achiziții, nu vreau să fac referire la ele. Nu o contest, sunt convins că e legală, ceva nu e în regulă, trebuie făcute descântece”, a spus Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

Ioan 28 august 2017 at 13:35

Poate ce e adevărat ce spune dar eu, ca membru psd, la ce jaf fac la nivel național, m-aș ascunde ca strutu pana la finalul mandatului

infogrup 28 august 2017 at 15:45

Lazare!!! cine imparte,parte-s face!!!!!De ce crezi ca sunt „maharii PDL” din Alba asa imbuibati???Uite numai la Horea de „Ziua Lemnarului” plin de portocalii……….

somnambulii 28 august 2017 at 17:01

Dar gliile de iarba verde nu ti-au atras atentia deloc ? Dar teii cumparati la preturi exorbitante nu ti-au atras atentia ? Cine naiba te informeaza atit de prost ? Si la urma urmei, cum mai poti tu influenta toate astea ?

greata si iar greata 28 august 2017 at 20:32

Sunteti toti o apa si-un pamant! Va vedeti numai de interesele voastre, mintiti cu totii ca sa ajungeti acolo, pe scaune moi, si apoi ne regulati sustinut, continuu si fara cea mai mica jena! Sila si iar sila! Nimic din ce ati promis pentru popor, pentru cei ce duc greul n-ati facut! V-ati umflat voi salariile, celor din primarii, consilii de tot felul, parlament… sporuri, imdemnizatii, sume compensatorii, pensii speciale si multe altele! As emigra maine, dar nu mai mai tin puterile! Asa ca-l astept pe Tepes!

infogrup 31 august 2017 at 7:49

Dl.Lazar!!! adresati-va DNA……

fbi 31 august 2017 at 10:58

PDL-istii din jud.Alba, ar trebui sa treaca pe la DNA,ca toti au „bube”!!!!

fbi 1 septembrie 2017 at 8:04

Primarii PDL au un sfetnic bun(de DNA)Olar Corneliu.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...