Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Nu cred că e voința lui Atanasiu să-l schimbe pe Tăriceanu, ci a PDL-iștilor. În Senat, majoritatea funcționează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PLR Alba, Ioan Lazăr, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că nu Atanasiu vrea alt președinte la Senat, ci Blaga și PDL-iști. Acesta nu își face probleme că Tăriceanu ar putea fi schimbat arătând, prin exemplul alegerii Simonei Maya Teodoroiu, ca propunerea PSD, în funcția de judecător al Curții Constituționale, că majoritatea funcționează în Senat.

Ioan Lazar07Teodoroiu a obţinut votul favorabil a 87 de senatori, în timp ce Mona Lisa Neagoe, susţinută de PNL, a beneficiat de 73 de voturi. La şedinţa de plen a Senatului au fost prezenţi 162 de parlamentari din totalul de 168 de senatori.

”Referitor la obsesia noului PNL de a-l schimba pe Călin Popescu Tăriceanu de la șefia Senatului: ați văzut că acum câteva zile a fost un vot în Senat pentru numirea noului judecător la Curtea Constituțională unde s-a văzut clar că majoritatea funcționează. Eu nu cred că vor reuși să-l schimbe pe Tăriceanu de la Senat, cu atât mai mult, nu cred că vor reuși să răstoarne majoritatea de la Camera Deputaților și să pună mâna pe putere. Am văzut și eu o declarație a lui Atanasiu cum că ar dori să-și pună ei omul la Președinția Senatului. Cred că nu este voința lui, este voința PDL-iștilor.

După cât îl cunosc pe Teodor Atanasiu, cred ar vrea să stea în Opoziție și actuala Coaliție să își termine mandatul, deci până în 2016, să speculeze eventual din greșelile actualei Guvernări dacă vor fi. Eventual, în 2016, să se pregătească să câștige alegerile, să vină cu un nou proiect de Guvernare”, a spus Lazăr.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea