Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Nu cred că Daniel Constantin va pleca din ALDE. Partidul nu e în pericol de scindare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus vineri că partidul nu e în pericol de scindare și nu crede că Daniel Constantin va pleca, însă dacă se va întâmpla acest lucru și va ”forma un UNPR” speră să aibă aceeași soartă ca a acestui partid, care s-a desființat. 

Fiind întrebat, în cadrul unei conferințe de presă, cum comentează declarațiile președintelui PSD, Liviu Dragnea, care și-a exprimat speranța ca ALDE să nu fie în pericol de scindare, Ioan Lazăr a spus că, din informațiile sale, ”nu există acest pericol”.

”Tot din presă știu și eu de această problemă. Se vehiculează de câteva zile o eventuală scindare, o eventuală plecare a lui Daniel Constantin. Eu nu cred că se va întâmpla asta. Am văzut în presă că spuneau cârcotașii și oamenii de rea-credință că fostul Partid Conservator nu a fost niciodată singur în alegeri, întotdeauna s-a lipit de alte partide ca să ajungă la ciolan, iar după ce nu le-a mai convenit au părăsit acele partide. În alegerile parlamentare am fost un singur partid ALDE și sper din tot sufletul să rămânem așa în continuare”, a spus Ioan Lazăr.

Întrebat dacă este sigur că Daniel Constantin nu are intenția de a părăsi ALDE, Ioan Lazăr, fost lider PLR, a răspuns: ”Nu cred că va pleca. Dacă cineva va pleca din ALDE pentru a-și construi o altă formațiune politică, sper ca acea formațiune să aibă soarta UNPR-ului  (n.r. ca a UNPR-ului, partid care s-a desființat)”.

Liderul ADLE Alba a adăugat că nu crede că fostul lider PC va pleca nici dacă Tăriceanu va fi ales președinte unic, întrucât în orice partid există și a doua funcție ”prim-vicepreședinte sau președinte executiv”.

”Eu sunt convins că Daniel Constantin are experiența necesară pentru a ocupa a doua funcție în partid, asta dacă nu va candida la președinția ALDE sau va candida și va pierde. Vă spun, eu o să-l susțin și votez pentru a doua funcție”, a mai spus Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea