Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Noi, PLR Alba vrem să-l sprijinim necondiționat pe Victor Ponta la prezidențiale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PLR Alba06Ioan Lazăr a declarat astăzi că membrii Partidului Liberal Reformator Alba îl vor susține pe Victor Ponta la Președinția României, nu pentru ca Tăriceanu să ajungă prim-ministru, ci pentru că PLR și PSD doresc să respecte promisiunile făcute cetățenilor de către Uniunea Social Liberală, la alegerile din 2012.

Ioan Lazăr a arătat că PLR nu are motive să-l susțină pe Klaus Iohannis deoarece acesta nu are nimic în comun cu liberalismul.

”Dorim să ne mobilizăm și mergem oriunde este nevoie în județ, alături de cei de la PSD. Ieri după-masă, Biroul județean al PLR a avut o ședință unde am suspus la vot dacă toată lumea este de acord cu susținerea lui Victor Ponta la Președinție și toți au fost de acord. Ne-am angajat să mergem în campanie alături de cei de la PSD, vom respecta programul lor. Dacă este cazul le vom propune să mergem în anumite zone. Dacă ei sunt de acord, mergem, dacă nu, nu”, a spus Ioan Lazăr.

Președintele PLR Alba a lăsat să se înțeleagă că foștii membri PNL au o obligație față de cetățenii care le-au dat votul.

”Noi nu-l susținem pe Victor Ponta din dorința de a intra la guvernare. Noi (n. red. fostul PNL)  avem o obligație față de cetățeni, am participat la alegerile locale și parlamentare sub egida USL, dorim o continuare a USL-ului. Noi vrem să continuăm programul și colaborarea, care în final trebuia să înlăture regimul Băsescu”, a mai spus Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea