Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, mesaj pentru conducerea PSD Alba: Buturuga mică poate să răstoarne carul mare

Dragoş Suciu

Publicat

în

  • Ioan Lazăr susține că 10 consilieri locali din județul Alba au migrat la Partidul Liberal Reformator în urma Ordonanței ”Dragnea”

Ioan Lazar11Liderul PLR Alba transmite prin intermediul presei un mesaj conducerii PSD Alba: ”Buturuga mică poate să răstoarne carul mare”. Mesajul vine după ce a aflat că liderii PSD nu ar fi vorbit tocmai de bine partidul lui Tăriceanu, în localitățile în care social-democrații au dus negocieri pentru eventualele transferuri, permise fără pierderea mandatului, ca urmare a OUG 55/2014. Lazăr a catalogat atitudinea PSD lipsită de fairplay, deoarece conducerea PLR nu a mers să negocieze cu aleșii locali PSD sau PDL, ci mai cu seamă cu cei ai PNL considerând că liberalii au un singur lider în momentul de față, Călin Popescu Tăriceanu.

”Nu știm exact numărul consilierilor care au trecut deoarece am lăsat la latitudinea lor și nu s-a făcut încă o centralizare. Nu am făcut ca alte parte partide și aici pot să dau exemplul PSD. Noi nu le-am promis nimic. Ei le-au promis funcții și alte avantaje. În discuții ne-au întrebat consilierii de ce beneficiază dacă vin la noi și le-am spus că eu nu vând pielea ursului din pădure. Nu le-am putut promite nimic. Am avut discuții cu unii care au cerut un loc de muncă. Un loc de muncă la privat, în firma mea, e altceva. Locurile de muncă la stat nu se negociază, sunt cu examene. Am cunoștință de peste 10 consilieri care au semnat deja adeziunea. La restul le-am lăsat adeziuni, cererea și acceptul partidului și nu știu câți dintre ei au trecut. Mi-au spus mulți că cei din PSD le-au promis și ne-au întrebat: dumneavoastră ce ne dați? Unii ne-au spus că cei din PSD nu ne-au vorbit de bine. Au spus că suntem un partid mic și fără perspectivă. Asta au spus unii consilieri. Să nu uite cei din PSD și cei din ACL că buturuga mică poate să răstoarne carul mare”, a spus liderul PLR.

Ioan Lazăr nu a dat nume de persoane din PSD care ar fi vorbit de rău partidul lui Tăriceanu, dar a precizat că îi bănuiește pe cei din conducere, ”că doar nu a fost tineretul la negocieri”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea