Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Ludovic Orban îl face țuțer pe Tăriceanu al cărui țuțer a fost pe vremea când era premier. Să-i fie rușine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul președinte al PLR Alba, Ioan Lazăr, a sancționat afirmația prim-vicepreședintelui PNL Ludovic Orban, care a spus despre fuziunea PC-PLR, că este vorba de “doi ţuţeri ai lui Victor Ponta care nu mai ţâţâie separat, ci în cor”.

Ioan Lazar07Ioan Lazăr îi transmite lui Orban că a uitat de unde a plecat și că Tăriceanu a fost cel care l-a cooptat în Guvern, ca ministru al Transporturilor, pe vremea când era premier.

”Orban s-a trezit să-l facă țuțer pe Tăriceanu al cărui țuțer a fost pe vremea când era premier. El a făcut această afirmație doar din dorința de a intra în grațiile lui Klaus Iohannis și a colegilor din PNL-PDL”, a spus Lazăr.

Fostul președinte al PLR a amintit și de un episod al lui Orban din vremea când era ministru al Transporturilor și când Tăriceanu ar fi avut motiv să-l demită dar nu a făcut-o.

”În 2007, Orban a fost implicat într-un accident rutier și s-a prezentat la secția de poliție cu cinci ore întârziere față de limita legala de 24 de ore. Atunci polițiștii i-au suspendat permisul. Ar fi putut rămâne și fără funcția de ministru”, a arătat Lazăr.

Acesta și-a continuat mesajul spunându-i ”ați fost țuțerul lui Crin Antonescu și ca recompensă, ”puncte, puncte”. Cred că domnul Klaus Iohannis și doamna Alina Gorghiu ai cărui țuțer și trubadur sunteți acum, au văzut cum v-ați comportat cu ceilalți șefi de partid și vor trage concluzii”.

Orban a arătat că PC şi PLR sunt două partide care nu au dat piept cu electoratul şi că nu este departe momentul în care PSD să se “lepede” de aceşti “tovarăşi de drum”.

Președintele PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, și președintele PC, Daniel Constantin, au semnat vineri, la Palatul Parlamentului, protocolul de fuziune prin contopire a celor două formațiuni politice.

Noul partid politic rezultat din fuziunea PLR-PC va purta, până la următoarele alegeri interne la nivel național, denumirea de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), iar sigla acestuia este „o pasăre în zbor încadrată de 12 pentagrame de culoare galbenă în forma unei elipse incomplete”

Președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, le-a spus delegaților de la Congresul Extraordinar de fuziune PLR-PC că ALDE este un proiect pentru o Românie liberală și democrată, în care libertatea fiecărui cetățean este respectată și apărată. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea