Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Liberali din Alba, ieșiți din hora ”Apa trece, pietrele rămân” și haideți să-l susținem pe Călin Popescu Tăriceanu la Președinția României!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazar01Spre deosebire de Alba și Arad unde PDL-ul are oameni potenți politic, la nivel național, afirm că democrat-liberalii, prin fuziunea cu PNL s-au dezbrăcat de hainele pătate, rupte în coate și în genunchi și s-au îmbrăcat în fracul liberal. Practic, la nivel național, PNL joacă pe imnul pedeliștilor, cei care au tăiat pensiile și salariile.

Liberali din județul Alba, ieșiți din hora ”Apa trece, pietrele rămân” și haideți să-l susținem pe Călin Popescu Tăriceanu la Președinția României!

În Alba, membrii Partidului Național Liberal votează Iohannis nu din convingere, ci din respect pentru Atanasiu, restul vor vota Călin Popescu Tăriceanu. Membrii PDL votează din interes cu Iohannis și din convingere cu Elena Udrea.

Ioan Lazăr,

Președinte PLR Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea