Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: ”După ce au fost refuzați de Tăriceanu, PDL-iștii se jură că nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le pute”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr îi dă replica lui Mircea Hava, care a declarat, vineri, că ”poate doar portarul sau nea Vasile de nu știu unde i-au propus lui Călin Popescu Tăriceanu să conducă partidul!”:

Ioan Lazar05”După ce au fost refuzați de Tăriceanu, PDL-iștii se jură că nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le pute. Este cazul Ralucăi Turcan și a lui Mircea Hava care fac pe naivii în privința ofertei făcute către Tăriceanu, de a prelua conducerea PNL. Amintindu-l pe ”portarul Vasile”, cred că domnul Hava face referire la Vasile al lor (Blaga). Oare de ce l-a invitat Iohannis pe Tăriceanu la Vila Lac 3, la o cafea? Tăriceanu nu bea cafea. La un șpriț? Nu cred, a fost fără Băsescu! Mai mult ca sigur, doi oameni de Stat s-au întâlnit pentru a discuta probleme de Stat. Unul a întrebat politicos, iar celălalt a refuzat elegant”, a spus Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Noua măsură pentru combaterea corupției: Un pas important spre aderarea la OCDE

Bera Larisa

Publicat

în

Noua măsură pentru combaterea corupției: Un pas important spre aderarea la OCDE Guvernul a adoptat astăzi, 18 iulie 2024, proiectul Ministerului Justiției, care introduce o nouă infracțiune de corupție: mituirea funcționarilor publici străini. Această măsură aliniează legislația națională la prevederile Convenției OCDE Anti-mită și reprezintă un instrument esențial în combaterea faptelor de corupție împotriva funcționarilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea