Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, despre noul Cod Fiscal: Reducerea TVA-ului s-ar putea aplica mai devreme. Nu cred că vor exista majorări de taxe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazar03Președintele PLR Alba, Ioan Lazăr, a afirmat vineri că membrii PNL ar putea să aibă o surpriză ”plăcută”, iar unele prevederi ale Codului fiscal, precum reducerea TVA-ului, s-ar putea aplica mai devreme decât era așteptat. Acesta a spus că nu crede că vor fi majorări de taxe.

”S-ar putea ca membrii PNL să aibă o surpriză plăcută, bănuiesc, și pentru ei, ca unele prevederi ale Codului fiscal și ale măsurilor economice în favoarea consumatorilor să se aplice mai devreme. Și reducerea TVA-ului s-ar putea aplica mai devreme decât s-a vehiculat”, a spus Ioan Lazăr.

Potrivit proiectului de lege, TVA ar urma să scadă de la 24 la sută cât este acum, la 20 la sută. Taxa pe consum ar urma să fie chiar și mai mică în cazul unor alimente: 9 la sută la legume, fructe, pește, carne, ouă, lapte și păsări vii.

Lazăr a spus că modificarea Codului va aduce impact pozitiv în creșterea economică, în creșterea consumului populației și creează noi locuri de muncă. El a mai arătat că măsurile luate sunt ultraliberale.

Președintele PLR Alba consideră că ar fi normală demisia ministrului de Finanțe, Darius Vâlcov, întrucât este urmărit penal într-un dosar de corupție.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea