Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, despre credibilitatea Codului Fiscal: ”Să faci ce zice popa, nu ce face popa”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ioan Lazar06Președintele PLR Alba, Ioan Lazăr, a fost întrebat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, despre credibilitatea Codului Fiscal și a Codului de procedură Fiscală, date fiind acuzele Opoziției și problemele cu Justiția pe care le-a avut fostul ministru de Finanțe, Darius Vâlcov. Lazăr a spus că el este de la ”țară”, iar părinții l-au învățat să facă ”ceea ce zice popa, nu ceea ce face popa”.

El a afirmat că nu doar fostul ministru de Finanțe a elaborat codurile și spune că cel mai mare aport l-au avut specialiștii Partidului Liberal Reformator. Liderul PLR Alba a arătat că nu este ”de ici de acolo” ca un Guvern să-și asume reducerea TVA-ului, eliminarea deducerii CASS de la calculul impozitului pe venit, micșorarea cotei de impozitare și nu în ultimul rând eliminarea impozitului pe dividente. Acesta s-a arătat convins că ultima măsură îi va determina pe oamenii de afaceri să investească mai mult, iar acest fapt va duce la crearea mai multor locuri de muncă și, implicit, la sporirea economiei.

Liderul PLR Alba spune că este convins că membrii PNL vor avea, de această dată, mai puține obiecții și vor comenta ”doar cu jumătate de gură”.

Amintim că premierul Victor Ponta a anunțat săptămâna aceasta că o prevedere din Codul Fiscal va fi aplicată anticipat, de la 1 iunie. ”Fie reducerea cotei generale a TVA la 20 la sută, fie reducerea TVA la produsele alimentare la 9%”.

Proiectele Codului Fiscal și Codului de procedură Fiscală au fost aprobate în ședința de guvern de miercuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea