Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Am rămas impresionat de generația de aur a gimnasticii românești, care a luat apărarea antrenorilor Bellu și Bitang

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Liderul ALDE Alba Iulia, Ioan Lazăr, a declarat, după scandalului care a tulburat gimnastica din România, odată cu publicarea unei cărți autobiografice semnate de fosta gimnastă Maria Olaru, că a rămas impresionat de modul în care fetele din generația de aur a gimnasticii românești au luat apărarea antrenorilor.  

ALDE Alba _Ioan LazarFosta mare gimnasta Maria Olaru a revenit în prim-plan după ce a vorbit despre bataile si umilintele la care era supusa de catre antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang.

Liderul ALDE Alba Iulia a spus că nu crede că marile campioane au fost bătute, însă nu contestă nu nu au existat anumite discuții mai aprinse având în vedere încărcătura campionatelor.

”Am rămas plăcut impresionat, văzând emisiunea de la Antena 3, unde generația de aur a gimnasticii românești a sărit în ajutorul antrenorilor de aur. Cine a făcut sport știe că orice sport de performanță, mai ales gimnastica sau tenisul de câmp, cer sacrificii enorme, de la o vârstă foarte fragedă. Aceste sporturi trebuie începute din copilărie și cer sacrificii, atât din partea celor care practică, dar și din partea părinților”, a spus Ioan Lazăr.

Acesta a adăugat că o stimează pe Maria Olaru, însă consideră că dacă nu era tratată corespunzător ar fi putut să se retragă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

PNL a rămas fără candidați pentru Consiliul local într-o comună din Alba: Motivul, lipsa unei femei

Ziarul Unirea

Publicat

în

PNL a rămas fără candidați pentru Consiliul local într-o comună din Alba: Motivul, lipsa unei femei PNL Alba nu are candidați pentru consiliul local în toate localitățile județului. Lista propusă pentru Consiliul local Ponor a fost respinsă definitiv în justiție pentru că nu exista niciun candidat femeie. Sesizarea a fost depusă de partidul Alianța pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea