// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ioan Lazăr: ALDE susține fermierii și agricultura. Apreciez munca angajaților de la APIA, care au un volum de muncă foarte mare

Ioan Lazăr a declarat că ALDE va susține în continuare fermierii, agricultura și acordarea subvențiilor, dar în același timp militează pentru simplificarea procedurilor și pentru tot ceea ce vine în ajutorul celor din acest domeniu de activitate.

În contextul modificărilor aduse legii Salarizării, Ioan Lazăr a spus că a aflat că veniturile  angajaților de APIA au scăzut mult și că aceștia se simt defavorizați.

El nu a făcut comentarii cu privire la cuantumul salariilor lor, precizând că nu știe cu ce procent au scăzut și cât câștigă acum dar a afirmat că la AFIR și la POSDRU, instituții ai căror angajați nu au un volum de muncă atât de mare, nu s-au diminuat veniturilor.

”Sunt în cunoștință de cauza privind munca celor de la APIA deoarece dețin o fermă de animale și o suprafață de pășune de foarte mulți ani. De când am început să depun dosarul pentru subvenții am observat că angajații de la APIA au un volum de muncă foarte mare”, a spus Lazăr.

De asemenea, el a apreciat ca fiind foarte bună decizia de deschidere a unui nou centru APIA la Zlatna.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419