Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr (ALDE): Eminențele cenușii din vechiul PNL Alba vor să crească în ochii liderului Mircea Hava

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PNL Alba a depus o contestație la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Alba împotriva ALDE Alba, acuzând că membrii acestui partid au desfășurat activități ce țin de campania electorală înainte de începerea acesteia.

Ioan Lazar05Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Alba nu a soluționat cererea și a declinat-o în favoarea Biroului Electoral de Circumscripție Municipală Alba Iulia, care a respins-o, fostul lider al ALDE Alba, Ioan Lazăr, considerând că plângerea a fost întocmită de cei din vechiul PNL Alba, doar să crească în ochii liderului lor, Mircea Hava.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Marele partid PNL Alba a devenit unul de pârâcioși. Acum câteva zile, PNL a făcut o sesizare la BEJ împotriva partidelor concurente din Alba pentru că acestea ar fi început campania înainte de termen. Bineînțeles că pâra lor a fost respinsă, iar cei din Marele PNL s-au făcut de rușine fiind asemuiți cu copiii de grădiniță. Mi-e tare greu să cred că cei din PDL au făcut această plângere. Eu cred că de vină sunt eminențele cenușii din vechiul PNL, care au vrut să crească în ochii șefului lor, Mircea Hava”, a spus Ioan Lazăr.

Omul de afaceri se adresează adevăraților liberali, și în mod deosebit tinerilor liberali, membri și simpatizanți, să se debaraseze de ”asemenea pârâcioși” și să voteze ALDE pe cele trei buletine de vot la alegerile din 5 iunie.

În final, pentru ”pâra” depusă, Ioan Lazăr transmite un mesaj celor din PNL: ”Rușine pârâcioșilor!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea