Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr (ALDE): Ce promisiune poate să le facă Ioan Dîrzu alegătorilor când eu o să repet încontinuu că PSD, în Alba, nu s-a ținut de cuvânt?

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, cere în continuare demiterea consilierilor locali ai PSD, de la Valea Lungă și Baia de Arieș, care au format majorități alături de PNL, desemnând viceprimari, și nerespectând astfel protocolul încheiat cu ALDE.

Dirzu si LazarLa Baia de Arieș și la Valea Lungă PSD a format majoritate cu PNL, deși ar fi putut să formeze cu ALDE, susține Ioan Lazăr.

”Nu au respectat protocolul și înțelegerea referitoare la formarea de majorități și alegerea viceprimarilor acolo unde ALDE plus PSD fac majorități”, a reiterat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, Ioan Lazăr.

”Nu se gândesc oamenii aceștia că vin alegeri? Nu se gândesc că vor fi sancționați de alegători pentru că nu se țin de cuvânt? Ce încredere pot să aibă alegătorii în ei? Ce le poate spune Ioan Dîrzu? Ce promisiune le poate face când eu o să repet încontinuu că PSD-ul nu s-a ținut de cuvânt în Alba?”, a mai spus Lazăr.

Acesta a mai declarat că se așteaptă ca cei care au format majorități cu PNL-ul, să fie excluși din partid, așa cum au fost excluși și cei trei consilieri județeni, ai ALDE, care l-au susținut pe Ion Dumitrel la președinția CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Câți angajați sunt în județul Alba. Câștigul salarial mediu net al lunii februarie a fost de peste 6000 de lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Câți angajați sunt în județul Alba. Câștigul salarial mediu net al lunii februarie a fost de peste 6000 de lei Efectivul de salariaţi înregistrat în judeţul Alba la sfârşitul lunii februarie 2024 a fost de 100557 persoane (1,8% din total ţară), în crestere faţă de luna anterioară cu 212 persoane (+0,2%) și cu 1281 persoane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea