Ioan Lazăr, ALDE Alba: Nu există colaborare cu PSD-ul în județul Alba, dar la cât de iubiți sunt liderii lor în Alba Iulia, în tot răul e și un bine

În cadrul conferinței de presă de vineri, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr a declarat că la nivelul județului Alba nu există nici un fel de colaborare între PSD și ALDE. Potrivit acestuia, planul de guvernare nu va putea fi dus la bun sfârșit în situația de față, cu atât mai mult cu cât PSD-ul pare să aibă o cooperare mai bună cu cei din PDL.

„La ora actuală nu există nici un fel de colaborare cu PSD-ul și vă spun asta nu pentru că ar trebui să existe nu știu ce relație, dar dacă suntem cu ei la guvernare sau într-o alianță, planul și proiectele de guvernare ar trebui puse în practică. La felul cum gândesc domnii de la PSD să colaboreze cu cei din ALDE, nu putem să ducem în condiții bune proiectul de guvernare la bun sfârșit.

ELIT

Există un plan de guvernare care trebuie dus la bun sfârșit. Ca să putem face asta trebuie să existe colaborare. Nu există așa ceva. De exemplu, vizitele unor demnitari ai PSD-ului în județul Alba, care vin pentru rezolvarea unor probleme economice, culturale sau de altă natură. Cei din ALDE sunt evitați. Mai mult decât atât, colaborarea celor de la PSD pare mai bună cu cei din PDL.

Vizita Ministrului Culturii la Alba Iulia este un alt exemplu, care la prima vizită nu și-a invitat nici colegii de partid, deci colaborarea dânsului e mai bună cu cei din PDL.

Dar, ca să fiu rău, la cât de iubiți sunt liderii PSD în Alba Iulia, pot spune că în tot răul e și un bine”, a spus Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

semnificatia 4 mai 2018 at 14:32

Poate ca nesemnificativi sunt liderii alde in judet !

Andrei 4 mai 2018 at 14:40

ALDE e organizatia de tineret a PSD. Cum nu aveti colaborare ? V-au dat suficiente posturi pentru un partid ce incape intr-un trabant, asa ca ciocu mic !

Alinutza 4 mai 2018 at 18:22

Lazar s-a suparat ca fiul lui nu mai e secretar de stat si acum nu are ce sa faca cu el pe acasa?

apropo de muncit 5 mai 2018 at 15:30

Tatal isi apostrofeaza fiul: auzi, trebuie sa-ti faci rost de un loc de munca, ma-ta nu ne poate tine pe amandoi acasa..

Gogu 5 mai 2018 at 8:43

Ca voi sunteti al dracu de iubiti!Vai de mama voastra oamenii de nimic….

Cetateanul 6 mai 2018 at 8:48

Urate unele comentarii.
De ce va legati de famila lui si il jigniti.
Nu il cunosc pe domnul Lazar, dar a ajuns un nume in judet si cei care il jignesc sunt persoane care nu au fost in stare sa ajunga la nivelul lui.

@Cetatene, 6 mai 2018 at 12:20

Cand cineva se hotareste sa intre in politica si sa fie platit din bani publici, nu trebuie sa se astepte numai la admiratie si laude. Acel cineva trebuie sa fie constient ca e imposibil sa placi(prin ceea ce zici si faci) la toata lumea. Nu-ti convine, nu te bagi! Au mai fost unii – si istoria e plina de astfel de exemple-care au asteptat numai laude si cantece de proslavire la adresa lor dar au sfarsit-o prost.

Exista colaborare PSD-ALDE: 7 mai 2018 at 12:35

Angajaţii din domeniul sanitar din județul Alba au participat luni la o grevă de avertisment de două ore, între 9:00 şi 11:00, în data de 11 mai fiind anunţată declanşarea grevei generale, dat fiind că sindicaliştii au strâns semnăturile necesare. Ei protestează astfel faţă de reducerea considerabilă a veniturilor realizata de politica guvernului PSD-ALDE.

Pp 8 mai 2018 at 11:33

Ba cum sa nu fie, PSD-ALDE colaboreaza si in urma lasa in urma mariri salariale – atat me mari, incat oamenii fac greve (de multumire probabil).

Sic!

Incompetenti mai sunteti (si rau intentionati)!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...