Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: Nu există colaborare cu PSD-ul în județul Alba, dar la cât de iubiți sunt liderii lor în Alba Iulia, în tot răul e și un bine

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul conferinței de presă de vineri, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr a declarat că la nivelul județului Alba nu există nici un fel de colaborare între PSD și ALDE. Potrivit acestuia, planul de guvernare nu va putea fi dus la bun sfârșit în situația de față, cu atât mai mult cu cât PSD-ul pare să aibă o cooperare mai bună cu cei din PDL.

„La ora actuală nu există nici un fel de colaborare cu PSD-ul și vă spun asta nu pentru că ar trebui să existe nu știu ce relație, dar dacă suntem cu ei la guvernare sau într-o alianță, planul și proiectele de guvernare ar trebui puse în practică. La felul cum gândesc domnii de la PSD să colaboreze cu cei din ALDE, nu putem să ducem în condiții bune proiectul de guvernare la bun sfârșit.

Există un plan de guvernare care trebuie dus la bun sfârșit. Ca să putem face asta trebuie să existe colaborare. Nu există așa ceva. De exemplu, vizitele unor demnitari ai PSD-ului în județul Alba, care vin pentru rezolvarea unor probleme economice, culturale sau de altă natură. Cei din ALDE sunt evitați. Mai mult decât atât, colaborarea celor de la PSD pare mai bună cu cei din PDL.

Vizita Ministrului Culturii la Alba Iulia este un alt exemplu, care la prima vizită nu și-a invitat nici colegii de partid, deci colaborarea dânsului e mai bună cu cei din PDL.

Dar, ca să fiu rău, la cât de iubiți sunt liderii PSD în Alba Iulia, pot spune că în tot răul e și un bine”, a spus Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea