Ioan Lazăr, ALDE Alba: ”Ludovic Orban a schimbat mandolina pe trompetă și interpretează o melodie pe care nu a compus-o el”

Paul Voicu - Primar 2020

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba a declarat, la conferința de presă de vineri, că în opinia sa demersul preşedintelui PNL, Ludovic Orban, care a depus joi o plângere penală la Parchetul General împotriva premierului Viorica Dăncilă, face parte din procesul de hărțuire sistematică a Guvernului și majorității parlamentare, demarat imediat după alegeri de președintele Iohannis și de Opoziție:

”Este vorba de acea plângere penală a lui Ludovic Orban, președintele PNL, care interpretează o melodie la mandolină, sau chiar la trompetă, de data aceasta. O melodie care nu este compusă de el. Imediat după câștigarea alegerilor, Guvernul și majoritatea parlamentară au fost supuși unei hărțuiri sistematice, în primul rând de către Iohannis, de către USR, de către PNL, de către Băsescu, de către parlamentarii români din Parlamentul European. Această hărțuire a început când președintele Iohannis a refuzat nejustificat să numească premierul propus de coaliția parlamentară. Apoi a urmat Ordonanța 13, ieșirea președintelui în geacă roșie în Piața Universității, au urmat apelativele de penali, tot din partea președintelui, a urmat circ în Parlament etc. Vă dați seama că în aceste condiții, pengtru Guvern și pentru majoritatea parlamentară este foarte greu să lucreze. Este foarte greu să elaborezi legi în favoarea poporului. De frică să nu aibă rezultate bune această guvernare, ei recurg la asemenea fapte de hărțuire. Referitor la melodia lui Orban, să vedem ce se va întâmpla în perioada următoare. Dacă această melodie va deveni hit, înseamnă că în spatele lui Orban sunt alte forțe, mai multe, începând cu președintele Iohannis. Dacă această melodie se va pierde, așa cum am uitat melodiile interpretate la chitară ale fostului lider liberal – acum este președinte PNL dar nu este liberal -, înseamnă că a fost doar o nebunie de-a dânsului”, a declarat Ioan Lazăr.

ELIT

Reamintim că preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus joi o plângere penală la Parchetul General împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o, printre altele, de înaltă trădare şi uzurparea funcţiei publice, în legătură cu mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. Plângerea penală îl vizează și pe Liviu Dragnea.

Liderul PNL o acuză pe Dăncilă de „înaltă trădare, uzurparea funcţiei publice, divulgare de informaţii nepublice şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului”.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Se pare ca Dirzu se plictiseste 18 mai 2018 at 16:08

Dirzu se bate de musca in Parlament si, ca sa justifice cele 200 de milioane incasate lunar ca parlamentar, face pe comentatorul politic fara sa realizeze ridicolul de care se umple. Ia-ti voucher-ul, Dirzule si pleaca in vacanta. Treci si prin Madagascar sa-i duci niste mici cu mustar lui Mazare, ca i-o fi dor si lui..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...