Ioan Lazăr, ALDE Alba: Începe MAREA JUPUIRE a cetățenilor. Taxa de PARCARE pe care vor să o introducă la Alba Iulia este exorbitantă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a vorbit, vineri în cadrul conferinței de presă, despre Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice cu plată din municipiu, aflat în consultare publică.

“Spun marea jupuire pentru că am înțeles că există în dezbatere publică și va fi o propunere de proiect pentru taxarea tuturor autoturismelor, chiar și în fața casei unde se va plăti o taxă de parcare. Sunt convins că cei care au inițiat acest proiect fac parte din partidul care a tăiat pensiile, au tăiat salariile. Lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Asta știu ei să facă, să taie, să jupoaie, taxe, impozite,” a spus Ioan Lazăr.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Și cum nu toți cetățenii au autoturism să plătească că îl parchează, Ioan Lazăr este convins că va fi găsită totuși o taxă și pentru aceștia, o taxă pe oxigen, pentru că respiră, a exemplificat acesta.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Vor găsi o metodă să impoziteze chiar și aerul. E de așteptat de la cei care au tăiat salariile și pensiile să ia astfel de măsuri. Dar sunt curios să îi văd pe colegii mei, foști liberali adevărați, care s-au pus în fața buldozerelor PDL-ului și acum sunt acolo, frăție, cu ciocul mic, nu comentează, aplaudaci la ceea ce iasă din gura mai marilor orașului, ce poziție vor avea acum când se vrea marea jupuire a cetățenilor din Alba Iulia.

E adevărat, este nevoie să se plătească, mai ales în zona cetății unde toată lumea vrea să meargă cu autoturismul, să fie o taxă, cât hotărăsc dânșii, dar să impozitezi parcarea în tot orașul mi se pare de nepermis. Speranța mea este ca nu vor fi de acord cu o astfel de hotărâre și nu vor vota.

Mai marii primărie, consiliului județean se cred stăpânii orașului, județului și cred că li se cuvine ca toți ceilalți cetățeni să le plătim tribut, nu își pot acoperi salariile mari, trebuie să se gândească la alte soluții, acțiuni, nu să impoziteze în așa hal cetățenii.

Săptămâna asta o să avem o discuție cu consilierii ALDE si o să le cerem să se opună și să nu voteze așa ceva și dacă o vor face, vom lua măsuri,” a mai precizat Lazăr.

Reamintim că, până la data de 1 august, Regulamentul de organizare şi funcţionare a parcărilor publice cu plată din Alba Iulia este pus în consultare publică. Potrivit raportului de specialitate al proiectului de hotărâre ce va fi pus în dezbaterea consilierilor locali, cel mai probabil în ședința CL Alba Iulia din luna august, orașul va fi împărțit în 3 zone tarifare, iar tariful pentru o oră de parcare va fi între 1 și 4 lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

dolfi 7 iulie 2018 at 11:53

parerea unor hoti si banditi nu conteaza!

Comentariile sunt oprite