Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ioan Dîrzu: „Judeţul Alba primeşte mai mulţi bani de la Guvernul condus de Victor Ponta pentru că am reuşit să facem din Alba o prioritate”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultima şedinţă de guvern a adus multe veşti bune pentru judeţul Alba ca urmare a alocării mai multor sume importante de bani pentru proiecte de interes pentru cetăţenii din Alba.    

Prima decizie adoptată de guvernul condus de preşedintele PSD Victor Ponta ca urmare şi a presiunilor realizate de deputatul Ioan Dîrzu, preşedinte PSD Alba, a fost să aloce în ultima şedinţă de guvern peste 2 milioane de lei pentru finalizarea construcţiei bazinului olimpic din Alba Iulia. Astfel această măsură demonstrează din nou consecvenţa cu care PSD a promovat în ultimele luni proiecte destinate dezvoltării judeţului Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Partidul Social Democrat a optat mereu pentru o politică bazate pe rezultate, pe lucruri concrete făcute pentru cetăţeni. Nouă nu ne place gargara politică făcută de unii oameni politici din Alba din tot spectrul politic. Noi nu vrem scandaluri, vrem să arătăm albaiulienilor şi tuturor cetăţenilor din judeţ că obiectivul nostru, al PSD, este să facem mai multe pentru comunitate.” a comentat deputatul PSD Alba, Ioan Dîrzu.

O a doua decizie importantă luată la iniţativa ministrului PSD, Dan Şova, a fost alocarea pentru anul 2014 a mai multor fonduri pentru drumurile judeţene şi comunale din judeţul Alba. Astfel, Alba primeşte 13 milioane de lei, cu 500.000 mai mult faţă de 2013 pentru drumurile judeţene şi comunale, considerate o prioritate la nivelul judeţului Alba încă din campania PSD pentru alegerile parlamentare.

În final, Guvernul a decis să ridice la rangul de prioritate naţională finalizarea autostrăzii Orăştie-Sibiu şi începerea construcţiei autostrăzii Sebeş-Turda. Ambele sunt proiecte gestionate de Ministrul Dan Şova şi au fost iniţiate cu prioritate de reprezentanţii social democraţi.

Ioan Dîrzu, a completat: „PSD a devenit partidul marilor proiecte pentru judeţul Alba. Noi am susţinut investiţia Daimler din Sebeş, noi finalizăm centura Sebeşului, noi construim autostrăzi în Alba. Chiar dacă unii fac pe oamenii marilor minciuni, noi, social democraţii, avem încredere că este nevoie de realizări şi de rezultate concrete. Am   spus-o încă din alegerile parlamentare: prioritatea mandatului meu de deputat de Alba este să deschid uşa greilor de la Bucureşti pentru oamenii din judeţ. Am demonstrat prin aceste măsuri bugetare că avem puterea de a face din Alba o prioritate pentru guvernarea condusă de preşedintele PSD, Victor Ponta.”

Semnat: Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare În Vinerea Mare, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, dar și în toate bisericile ortodoxe are lor Denia Prohodului Domnului. Prohodul este slujba de înmormântare a Domnului Iisus Hristos, iar versurile lui sunt cântate de toți enoriașii prezenți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea