Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu: “Deputatul PDL Corneliu Olar este responsabil pentru sărăcirea zonei Munţii Apuseni-Teiuş!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Premierul Victor Ponta: „Îl susţin pe Ioan DÎRZU, copreşedintele USL Alba, pentru funcţia de deputat al Colegiului 5 Apuseni-Teiuş”

 

În primul rând încep prin a spune că, în calitate de pre­şedinte al PSD şi copreşedinte al USL, îl susţin cu tărie pentru funcţia de deputat al Colegiului 5 Apuseni-Teiuş pe domnul Ioan Dîrzu, preşedinte al PSD Alba. El este omul cu care vreau să colaborez pe viitor şi persoana pe care o voi asculta, în viitorul Guvern USL, atunci când o să discutăm pro­bleme legate de zona Apuseni-Teiuş sau soluţii pentru oamenii din zonă, fie că sunt agricultori sau crescători de animale, proprietari de păduri şi terenuri sau proprietari de pensiuni, pensionari sau tineri care îşi caută un viitor. Pentru mine, şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, doar cei care candidează în prezent din partea USL sunt şi vor fi reprezentanţii Guvernului USL în colegii şi nu vom accepta să lucrăm niciodată sau să colaborăm cu oameni precum Corneliu Olar, vinovat pentru tăierea pensiilor şi a salariilor, a indemnizaţiei de creştere a copilului şi a celei pentru persoanele cu handicap, şi respon­sabil pentru închiderea spitalelor şi a mai multor puncte teritoriale ale administraţiei centrale, printre care cele ale finanţelor publice. În opinia mea, şi a colegilor din USL, deputatul PDL Corneliu Olar este responsabil pentru sărăcirea zonei Apuseni-Teiuş, pentru a putea impune mai mult teroarea sa asupra oamenilor din zonă. Candidatul USL Ioan Dîrzu reprezintă speranţa USL că zona Apuseni-Teiuş îşi va recâştiga importanţa şi frumuseţea de altădată, prin proiecte concrete destinate oamenilor, nu intereselor personale sau ale unei găşti de mafioţi.
Vreau să vă spun că am preluat guvernarea în urmă cu doar câteva luni. În tot acest timp am căutat să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a opri robinetele care duceau la reţelele mafiote patronate de către PDL. Am reuşit să stopăm jaful de la ANAF, patronat de Sorin Blejnar, să oprim căpuşarea companiilor de stat de către reţelele conduse de Adriean Videanu şi cu ajutorul partenerilor europeni am identificat abuzurile comise de Elena Udrea. Munca noastră încă nu s-a terminat. Vă cer, în acest fel, sprijinul să continuăm ce am început. Readucerea salariilor şi a pensiilor la un nivel normal trebuie să continue, indemnizaţia de creştere a copilului permite din nou familiilor să supravieţuiască, o parte dintre spitale au fost redeschise, iar resursele financiare pentru încălzirea şcolilor şi a localităţilor au fost asigurate, dar suntem încă departe de obiectivele pe care ni le-am fixat. Dorim să clădim o Românie corectă şi dreaptă, mândră de potenţialul său şi capabilă să îşi construiască destinele alături de cetăţenii săi, nu împotriva lor. 7,4 milioane de români au spus DA demersului nostru. Pe 9 decembrie trebuie să reconfirmaţi încrederea într-un viitor mai bun, în schimbarea repre­zentată de Uniunea Social Liberală şi reprezentanţii săi în viitorul Parlament şi Guvern al României. Am toată încrederea că preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, şi pre­şedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, sunt oamenii capabili să vă reprezinte pe viitor. Sunt doi oameni puternici, pe care îi cunosc personal şi de ale căror cuvinte ţin cont atunci când este nevoie de decizii importante pentru România şi mai ales pentru zona dumnea­voastră.

Premierul Victor PONTA, preşedinte PSD, copreşedinte al USL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea