Ziarul Unirea

Ioan Dîrzu: “Deputatul PDL Corneliu Olar este responsabil pentru sărăcirea zonei Munţii Apuseni-Teiuş!”

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Premierul Victor Ponta: „Îl susţin pe Ioan DÎRZU, copreşedintele USL Alba, pentru funcţia de deputat al Colegiului 5 Apuseni-Teiuş”

 

ELIT

În primul rând încep prin a spune că, în calitate de pre­şedinte al PSD şi copreşedinte al USL, îl susţin cu tărie pentru funcţia de deputat al Colegiului 5 Apuseni-Teiuş pe domnul Ioan Dîrzu, preşedinte al PSD Alba. El este omul cu care vreau să colaborez pe viitor şi persoana pe care o voi asculta, în viitorul Guvern USL, atunci când o să discutăm pro­bleme legate de zona Apuseni-Teiuş sau soluţii pentru oamenii din zonă, fie că sunt agricultori sau crescători de animale, proprietari de păduri şi terenuri sau proprietari de pensiuni, pensionari sau tineri care îşi caută un viitor. Pentru mine, şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, doar cei care candidează în prezent din partea USL sunt şi vor fi reprezentanţii Guvernului USL în colegii şi nu vom accepta să lucrăm niciodată sau să colaborăm cu oameni precum Corneliu Olar, vinovat pentru tăierea pensiilor şi a salariilor, a indemnizaţiei de creştere a copilului şi a celei pentru persoanele cu handicap, şi respon­sabil pentru închiderea spitalelor şi a mai multor puncte teritoriale ale administraţiei centrale, printre care cele ale finanţelor publice. În opinia mea, şi a colegilor din USL, deputatul PDL Corneliu Olar este responsabil pentru sărăcirea zonei Apuseni-Teiuş, pentru a putea impune mai mult teroarea sa asupra oamenilor din zonă. Candidatul USL Ioan Dîrzu reprezintă speranţa USL că zona Apuseni-Teiuş îşi va recâştiga importanţa şi frumuseţea de altădată, prin proiecte concrete destinate oamenilor, nu intereselor personale sau ale unei găşti de mafioţi.
Vreau să vă spun că am preluat guvernarea în urmă cu doar câteva luni. În tot acest timp am căutat să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a opri robinetele care duceau la reţelele mafiote patronate de către PDL. Am reuşit să stopăm jaful de la ANAF, patronat de Sorin Blejnar, să oprim căpuşarea companiilor de stat de către reţelele conduse de Adriean Videanu şi cu ajutorul partenerilor europeni am identificat abuzurile comise de Elena Udrea. Munca noastră încă nu s-a terminat. Vă cer, în acest fel, sprijinul să continuăm ce am început. Readucerea salariilor şi a pensiilor la un nivel normal trebuie să continue, indemnizaţia de creştere a copilului permite din nou familiilor să supravieţuiască, o parte dintre spitale au fost redeschise, iar resursele financiare pentru încălzirea şcolilor şi a localităţilor au fost asigurate, dar suntem încă departe de obiectivele pe care ni le-am fixat. Dorim să clădim o Românie corectă şi dreaptă, mândră de potenţialul său şi capabilă să îşi construiască destinele alături de cetăţenii săi, nu împotriva lor. 7,4 milioane de români au spus DA demersului nostru. Pe 9 decembrie trebuie să reconfirmaţi încrederea într-un viitor mai bun, în schimbarea repre­zentată de Uniunea Social Liberală şi reprezentanţii săi în viitorul Parlament şi Guvern al României. Am toată încrederea că preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, şi pre­şedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, sunt oamenii capabili să vă reprezinte pe viitor. Sunt doi oameni puternici, pe care îi cunosc personal şi de ale căror cuvinte ţin cont atunci când este nevoie de decizii importante pentru România şi mai ales pentru zona dumnea­voastră.

Premierul Victor PONTA, preşedinte PSD, copreşedinte al USL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Cristian Oniciu: startul spre mai bine: Experienţă liberală în administraţia locală la Ciuruleasa

Partidul Naţional Liberal mi-a încredinţat onoarea şi responsabilitatea de a candida pentru Primăria comunei Ciuruleasa, de a mă înscrie într-o… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 Comentarii

Dirzule, cu astfel de afirmatii 15 noiembrie 2012 at 8:49

jignesti inteligenta alegatorilor. De 7 luni de cand usl-ul este la guvernare tara se pravaleste in saracie si haos, iar voi gasiti vinovati tot pe altii,in loc sa va tineti de promisiunile fluturate oamenilor inca din iarna trecuta.

Costel* 15 noiembrie 2012 at 13:50

Dupa 8 ani de conducere Basista si dupa 4 ani de hotie PDL-ist-basista mai aveti si curajul sa-l pupati
in cur pe domnul Guvernator. Olaru ca si alti PDL-isti au adus tara in faliment furand tot inclusiv fonduri europene si acum ne dam de ceasul mortii mancand vaca Kobe ca guvernul Ponta nu face nimic. Dragi tovarasi ARD-ei iuti dar putrezi cu miros portocaliu ce a furat Basescu si PDL-istii in 8 ani vreti ca Guvernul Ponta sa puna la loc in 6 luni. Sa ne traiasca marele Guvernator „LINGE BAROS” si toti pupincuristii ARD-ei murati de serviciu.

@costel 15 noiembrie 2012 at 14:17

Ai ramas acelasi penibil,un pola1he mizerabil, cel mai cacarau din haznaua usl.

Costel* 15 noiembrie 2012 at 15:01

@ fara,nume ca toti pupincuristii basisti, poate vezi si dumneata cat au furat basistii si dupa aceia poti sa spui si dumneata ca te chiama „fara nume” sau poate IAMBOR si ca esti pana inca te mai plateste finanta domnului Guvernator ales pentru romani de Jose Manuel Barroso, pupincurist basist. Rezultatele muncii domnului Guvernator se vad pe fata dumnealui unde in ultimele doua aparitii la Tv. Domnul Guvernator avea fata unui luptator la finalul bataliei in taverna unui port cu 2 litri de whisky de pofoaica.

"Succese" usl: 15 noiembrie 2012 at 14:36

CRIZA şi lipsa de măsuri a Guvernului au trimis economia în GROAPĂ. IATĂ cu cât a scăzut PIB și CE SPUN analiștii.
Economia a scăzut în al treilea trimestru al anului (iulie-septembrie 2012) cu nu mai puţin de 0,5% faţă de cele trei luni anterioare, potrivit datelor prezentate astăzi de Institutul Naţional de Statistică.
„Faţă de acelaşi trimestru din anul 2011, Produsul intern brut a înregistrat o scădere cu 0,6% pe seria brută şi cu 0,8% pe seria ajustată sezonier”, se menţionează în comunicatul INS.

Aurelian 15 noiembrie 2012 at 20:23

Da Darzule ai dreptate, Olarul ii vinovat de multe! Ieri Arhiepiscopul Albei-Iulia, a fost foarte suparat, ca s-a imbatat clopòtarul si nu a tras clopotele, ba a mai facut si o plangere la Parlament, acuzandu-l pe Olar, de instigare, cica tuica a provenit din Apuseni!

CRISTINA 16 noiembrie 2012 at 9:57

TOTI SUNTETI LA FEL INTREBAREA ESTE CINE A FURAT MAI MULT? TOTI POLITICIENI AU FURAT INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA. AM O SIMPLA INTREBARE DE CE POLONIA ARE CEA MAI RIDICATA CRESTRE ECONOMICA? CHIAR ATATA DE GREU ESTE SA LUAM UN EXEMPLU DE LA ALTE TARI. DARZU DE CE MAI VREA FUNCTII POLITICE SAU ALTI CARE SUNT SI OAMENI DE AFACERI? OLAR EXPLOATEAZA LEMNUL DIN MUNTI APUSENI PRIN FIRMELE UNOR OAMENI DE A LUI? CE SA ALAGEI LA PARLAMENTARE SUNT DOAR GUNOIE CARE CANDIDEAZA……

Comentariile sunt oprite