Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ioan Dîrzu cere public demisia lui Florin Roman: „Este trompeta PDL-ului la nivel judeţean”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Dîrzu spune că îi va cere preşedintelui Senatului, Crin Antonescu să-i retragă sprijinul politic lui Florin Roman, pentru că a trădat electoratul USL. „El este trompeta PDL-ului la nivel judeţean, degeaba face pe omul păianjen, anul viitor o să-l vedeţi căţărat pe blocuri”, a spus deputatul. 

Deputatul PSD Alba, Ioan Dîrzu s-a arătat stupefiat de modul în care a reacţionat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Roman, acesta cerând demisia directorului CNADNR, printr-un comunicat, în urma carambolului de duminică dimineaţă, de pe autostrada, pe tronsonul Sebeş – Cunţa, în urma căruia 31 de autovehicule au fost lovite. 

Deputatul PSD Alba, speră ca în 2 ianuarie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Florin Roman îşi va da demisia de onoare, acesta fiind „trompeta PDL-ului la nivel judeţean”. „El este cel care a trădat votul cetăţenilor, îndreptându-se împotriva celor care l-au votat şi ar trebui să-şi dea demisia„, a continuat Dîrzu.

Am fost stupefiat când am văzut într-un comunicat ca se cere demisia lui Narcis Neaga. N-am auzit, şi-a dat cumva demisia Dumitrel de la CJ. Din punctul meu de vedere a-ţi asuma anumite merite care nici în clin nici în mâneca nu-ţi aparţin e o gravă eroare! A spune că Neaga trebuie să-şi dea demisia pentru lipsa sării de pe autostradă, este o gravă eroare”, a continuat deputatul PSD.

Ioan Dîrzu a explicat apoi firul evenimentelor din noaptea premergătoare accidentului. Acesta a mai spus că cei vinovaţi trebuie să plătească, dar nu este normal ca „Omul Marilor Proiecte” să ceară demisia lui Neaga, Florin Roman fiind deranjat de faptul că nu a fost pomenit de nimeni la inaugurarea autostrăzii.

La ora 3 – 4 în dimineaţa, ziua în care s-a întâmplat evenimentul drumul a fost dat cu sare si nisip, vizibilitatea era de 150 m. La ora 6.00, drumul era uscat, dar era ceaţă doar ceaţă. La ora 8.30 chiciura instantaneu şi s-a făcut polei. Astfel de evenimente nu şi le doreşte nimeni. Astăzi s-a întâmplat această nenorocire şi în Serbia, 41 de vehicule s-au tamponat din cauza lunecuşului. Cauza principală a fost un şofer al unei maşini din Vaslui. A frânat brusc după care s-a produs dansul. Daca s-ar fi respectat condiţiile de drum ar fi fost mult mai bine. Am discutat şi cu organele de poliţie şi au spus că persoana în cauză  a fost foarte obosită după un drum lung. Acest domn vorbeşte despre incompetenţă şi despre onoare. Îi aduc aminte că el ocupă funcţia asta în urma alegerilor din vara lui 2012, în care USL a câştigat! Tocmai din lipsă de onoare trebuie să-şi dea demisia, nu poate să facă o politică PDL fiind ales de electoratul din USL”, a continuat deputatul Ioan Dîrzu.

Punctul de vedere al deputatului Dîrzu a fost susţinut şi de consilierul judeţean Ioan Florea, care a spus că directorul CNANDR, nu se face vinovat de tragicul eveniment.

Am văzut că unii colegi şi aici mă refer la Florin Roman, cer demisia directorului general CNADNR. Sub impulsul evenimentelor s-a pripit puţin. Iarna e imprevizibilă, se întâmplă să apară fenomene într-un timp foarte scurt. Părerea mea este că nu directorul general al companiei nu este vinovat pentru acest nefericit accident”, a spus consilierul judeţean Ioan Florea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea