Rămâi conectat

Curier Județean

Într-o comună din Țara Moților, primăria consultă cetățenii ca în Elveția: Ce trebuie să facă locuitorii cu chestionarele primite în poștă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o comună din Țara Moților, primăria consultă cetățenii ca în Elveția: Ce trebuie să facă locuitorii cu chestionarele primite în poștă

Cetățenii comunei Lupșa vor fi consultați cu privire la Strategia de Dezvoltare Locală 2021-2030. Aceștia vor primi prin poștă chestionare prin care își pot face cunoscut punctul de vedere în legătură cu investițiile, acțiunile pe termen scurt, mediu și lung care vor fi implementate în comună.

„Dezvoltarea comunității în care trăim este un subiect care ne interesează pe noi toți. Administrația locală are ca atribuție esențială dezvoltarea viitoare a comunei Lupșa, sens în care am început demersurile în vederea elaborării STRATEGIEI DE DEZVOLTARE LOCALĂ pentru orizontul de timp 2021-2030.

În comuna Lupșa, implicarea cetățenilor în procesul administrativ este, de asemenea, esențială în contextul viitoarelor provocări legate de traiul de zi cu zi al tuturor. Interesul administrației este ca fiecare dintre dumneavoastră să își exprime părerea referitor la ceea ce este mai important pentru această comună.

Așadar, vă rugăm să completați chestionarul primit prin poștă și să ne faceți cunoscut punctul dumneavoastră de vedere în legătură cu investițiile/acțiunile pe termen scurt, mediu și lung care considerați că trebuie implementate în comuna noastră.

După completare, vă rugăm să introduceți chestionarul în urnele special amenajate pe care veți regăsi inscripționată expresia: „URNĂ SPECIALĂ PENTRU COLECTAREA CHESTIONARELOR” .

Urnele sunt amplasate pe teritoriul satelor ce compun comuna Lupșa in urmatoarele locatii:

Sediul Primăriei comunei Lupșa;
Magazin”Doi pași”-Sat Valea Lupșii
Magazin”La Oprișa”-Sat Mușca
Magazinul D-nei Măriuța Tolca-Sat Hădărau

În cazul în care aveți nevoie de sprijin în completarea chestionarului, vă rugăm să vă adresați Primăriei Lupșa, la nr. de telefon 0258897900 sau la adresa de e-mail: [email protected]

CHESTIONARELE SUNT CONFIDENȚIALE, DECI NU PRESUPUN COMPLETAREA NUMELUI! TERMENUL LIMITĂ PÂNĂ CÂND CHESTIONARELE POT FI COMPLETATE ȘI DEPUSE ÎN URNELE SPECIALE ESTE : 28.02.2022.

Vă mulțumim pentru timpul și implicarea dumneavoastră în procesul de elaborare a Strategiei de dezvoltare a comunei Lupșa”, au transmis reprezentanți primăriei Lupșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea