Rămâi conectat

Ştirea zilei

Intervenție de urgență în Alba Iulia: SMURD a spart ușa unui apartament pentru a acorda asistență medicală unei persoane cu probleme psihice

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un echipaj SMURD a intervenit marți, în jurul orei 14.00, la o locuință de pe str. Gh. Șincai din Alba Iulia pentru a acorda asistență medicală unei persoane cu probleme psihice.

Potrivit ISU Alba, aceasta a rămas blocată în casă și a fost nevoie să se acționeze pentru deblocarea ușii. Apelul pe 112 a fost făcut de un vecin care a anunțat că femeia este bolnavă și nu poate ieși din casă.

UPDATE:Pompierii militari au acționat cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD, au spart uşa de la intrare, facilitând accesul echipajului de la ambulanţă. În apartament se afla o femeie în vârstă de 74 de ani, conştientă, cu probleme psihice, care a fost transportată la UPU Alba”, a transmis reprezentantul ISU Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din Măgina, municipiul Aiud,au fost avertizați vineri seara, în jurul orei 22.00, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. Citește și: Camere video montate pe Transfăgărăşan pentru a-i prinde pe cei care hrănesc urșii. Amenzi uriașe pentru cei care dau mâncare animalelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea