Rămâi conectat

Ştirea zilei

Interlopii albaiulieni Cosmin Sibișean și Marius Pătruț (fost Bercea) s-au predat polițiștilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Ei au de executat câte 3 ani de închisoare pentru infracțiuni ce țin de criminalitatea organizată

Cosmin Sibișean și Marius Pătruț (fost Bercea), condamnați definitiv la închisoare în toamna anului trecut, s-au prezentat de bună voie la IPJ Alba, miercuri dimineața. Ei vor fi duși la Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepselor.

Cei doi au primit câte 3 ani de închisoare cu executare într-un dosar care a cuprins 160 de părţi vătămate, strămutat de la Alba Iulia la Râmnicu Vâlcea, prin solicitarea inculpaţilor, fiind acuzați că au comis, împreună cu alte 9 persoane, infracțiuni ce țin de criminalitatea organizată, respectiv proxenetism, perversiuni sexuale, şantaj, lipsire de libertate, tentativa de omor, lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi altele.

La Tribunalul Vâlcea dosarul s-a judecat în perioada 10 mai 2006 – 6 iunie 2012 iar sentința a fost atacată cu recurs la Curtea de Apel Pitești unde sentințele s-au pronunțat în 4 iulie 2013. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, în luna octombrie 2014, recursul formulat de interlopii din gruparea Sibișean, aceștia rămânând condamnați definitiv la pedepse cu închisoarea între 3 și 7 ani.

Astfel, magistrații de la ÎCCJ au menținut pedepsele aplicate de Curtea de Apel Pitești, respectiv: Claudiu Mircea Sibişean – 7 ani de închisoare cu executare, Cosmin Sibişean – 3 ani de închisoare cu executare, Marius-Mihai Pătruţ (fost Bercea) – 3 ani de închisoare cu executare, pentru Florin Radu Valentin – 5 ani de închisoare; Ştefan Iosif Abraham – 5 ani de închisoare; Livius Brici – 5 ani de închisoare; Daniel Berki – 5 ani de închisoare; Gheorghe Grosu – 5 ani de închisoare; Oniţă Moldovan – 5 ani de închisoare. Alin Mondoc – achitare, Adrian Nicolae Budacă – achitare. De asemenea, inculpații au fost obligați să plătească statului cheltuieli de judecată în cuantum de circa 30.000 de lei. În plus, de la inculpatul Claudiu Sibişean judecătorii au dispus confiscarea sumei de 1.850 de euro obţinuţi din săvârşirea infracţiunii de proxenetism.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea