Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Inspectoratul General al Poliţiei Române dotat cu maşini precum Porsche 911, Lotus Evora S, Mercedes, SEAT Leon Cupra

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veşti proaste pentru vitezomani! Inspectoratul General al Poliţiei Române are în dotare maşini cu peste 300 de cai putere care ajung la viteza de 100 de kilometri la oră în mai puţin de 5 secunde. 

După Marea Britanie şi Italia, care au primit, din partea Lotus, exemplare Evora S pentru patrulare, un asemenea model a intrat şi în dotarea Politiei Romane, in urma cu trei ani. Lotus Evora S beneficiază de 350 de cai putere şi poate accelera de la 0 la 100 de km/ h, in doar 4,8 secunde. Mai mult decât atât, viteza maxima atinge 280 km/ h.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Anul acesta, un autoturism de lux de producţie germană a fost primit prin comodat, pentru un an, de către Inspectoratul de Politie al Judeţului Hunedoara. Autoturismul Mercedes va fi folosit pentru prinderea vitezomanilor care nu opresc la semnalele agenţilor de circulaţie.

Poliţia Rutieră Prahova beneficiază de anul trecut de un autoturism Porsche 911 din anul 2001, cu o capacitate cilindrică de 3600 de centimetri cubi, cu 420 de cai putere şi care poate atinge o viteză de peste 300 de kilometri la oră, ajungând la 100 de kilometri la oră în doar şapte secunde.

Secţia de Poliţie Autostrăzi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a primit spre testare un autoturism SEAT Leon Cupra de 240 CP pentru patrularea pe Autostrada Soarelui, in vara anului 2009. Modelul oferit de Porsche România, importatorul mărcii SEAT, a fost dotat cu toate sistemele specifice maşinilor de Poliţie rutieră: sistem radar de ultimă generaţie Decatur Electronics Genesis II Select, Sistem de înregistrare video Martel Electronics MDE2,  funcţie antidetector radar.  Maşina accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 6,4 secunde şi atinge o viteză maximă de 247 km/h.

Sursa: Businessmagazin.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea