Înotătorii de la LPS Alba Iulia, la Memorialul “Petre Lovas” | Medalii pentru Denisa Crișan și Diana Iacob

Paul Voicu - Primar 2020

Între două campionate naționale (cel de seniori, în bazin de 25 de metri și cel de poliatlon) și înaintea altuia (naționalele dedicate cadeților), competitorii de la LPS Alba Iulia au fost prezenți la un tradițional concurs de înot, Memorialul “Petre Lovas”, dedicat marelui antrenor de natație din Timișoara.

Întrecerea de calibru internațional s-a disputat de Ziua Națională a României, având la start 381 de sportivi, ce au reprezentat 24 de cluburi din Serbia, Ungaria și România.

ELIT

De la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia au participat două înotătoare pregătite de prof. Daniela Bob. Concurentele din Cetatea Marii Uniri au reușit să obțină 5 medalii dintre care: două medalii de aur, două medalii de argint și o medalie de bronz. Denisa Crișan a cucerit două medalii de aur, în probele de 100 metri bras și 100 metri future. De asemenea, Diana Iacob a urcat în două rânduri pe treapta a doua a podiumului, adjudecându-și medaliile de argint, în probele de 100 metri liber și 100 metri future, dar s-a clasat și pe poziția a treia în proba de 100 metri spate, cucerind medalia de bronz. La sfârșitul concursului Denisa Crișan a adunat cel mai mare punctaj din trei probe, 1384 puncte, clasându-se pe locul întâi la categoria fete 14 ani și obținând trofeul cuvenit la respectiva categorie de vârstă, iar Diana Iacob s-a clasat a treia cu 1295 puncte. Următoarele concursuri la care vor participa înotătorii albaiulieni vor fi la Sibiu, Cupa Moș Crăciun (8 decembrie) și, la Pitești, Campionatul Național de Cadeți (13-15 decembrie), ultima întrecere a anului

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...