Rămâi conectat

Sport

Înfrângerea cu Industria Galda, fatală pentru antrenorii Pereat și Ovidiu Maier – demiși de la CS Ocna Mureș | Mihai Manea, principalul favorit pentru preluarea băncii tehnice

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eșecul dur din derby-ul cu Industria Galda, scor 0-5, pe “Stadionul Dragostei”, a produs schimbări pe banca tehnică a nou-promovatei CS Ocna Mureș, “lanterna roșie” a Seriei a 4-a: antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier fiind demiși în urma unei ședințe a Consiliului Director al clubului ocnamureșean.

Oficialii au făcut această schimbare în dorința de a produce un șoc la echipa nou-promovată ce a început catastrofal sezonul, cu 4 înfrângeri din tot atâtea jocuri și un golaveraj dezolant 2-19!!! Mutarea se anticipa încă de la finele partidei cu conjudețenii conduși de Paul Ciucă, “principalul” Pereat afirmând că “așteaptă decizia conducerii”. Contactat telefonic, președintele Ioan Paul nu a răspuns apelurilor noastre, însă hotărârea a fost confirmată de către secundul Ovidiu Maier. “Era firească această decizie câtă vreme nu au fost rezultate! Nu vom mai continua la «Soda» nici ca jucători, s-a încheiat colaborarea. Ni s-a comunicat hotărârea conducătorilor și o respectăm. Este foarte greu în continuare, jucătorii sunt demoralizați, valoarea lotului este așa cum o știm cu toții, deși am cerut transferuri în intersezon”, a spus “Motanul”, cel mai titrat fotbalist lansat de Soda în ultimele decenii. “Asta e situația, trebuia să se aleagă între jucători și antrenori. S-a dorit un șoc, am înțeles, cineva trebuie să răspundă pentru rezultate, urmează să discutăm termenii de reziliere a contractelor. Le urez baftă jucătorilor, să demonstreze că au valoare de Liga a 3-a. Vinovată este toată lumea din club, de sus și până joc, startul a fost ratat din toate punctele de vedere”, a spus Ionuț Pereat.

*Deocamdată, antrenamentele conduse de Ion Ilie!

Prezent la meciul cu Industria Galda de Jos, antrenorul Mihai Manea este considerat favorit în a prelua banca tehnică, cu toate că au mai existat pe lista înlocuitorilor și alte nume precum Ștefan Fogoroși (Viitorul Sîntimbru) sau Gabriel Cotoară (Olimpia Aiud). Negocierile, deși nu sunt confirmate oficial, s-au purtat, însă încă nu s-a ajuns la un numitor comun, deși fostul principal al Performanței ar fi în principiu de acord, dar ar mai fi de purtat discuții pe anumite aspecte. Deocamdată ocupat până joi din motive personale, Mihai Manea nu este convins 100 la sută, iar antrenamentele acestor zile sunt conduse de Ion Ilie, “antrenorul” din acte al CS Ocna Mureș (cel care a colaborat cu Mihai Manea în ediția anterioară la Performanța Ighiu), următorul joc fiind în deplasare cu Gloria Lunca Teuz Cermei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea