// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Informare METEO: Vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol, în toată țara, până sâmbătă dimineața

Administrația Națională de Meteorologie  a emis, vineri, o informare de brumă, îngheț la sol și vreme deosebit de rece, valabilă în toată țara, până sâmbătă dimineața.

Potrivit meteorologilor, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toate regiunile.

În noaptea de vineri spre sâmbătă (21/22 aprilie) temperaturile vor fi preponderent negative, se va produce brumă în cea mai mare parte a ţării și, local, îngheţ la sol.

Informarea meteorologilor vizează intervalul vineri, ora 9.00 – sâmbătă, ora 9.00.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri dimineaţă şi un Cod galben de ninsori şi vânt puternic pentru estul şi o parte din centrul ţării.
În intervalul 21 aprilie, 0ra 9.00 – 22 aprilie, ora 14.00, vântul va avea intensificări temporare în regiunile estice, unde viteza la rafală va atinge 55…65 km/h, precum și la munte, unde se vor depăși 70 km/h, iar zăpada va fi spulberată.
În Moldova și în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali va continua să ningă şi se va depune strat de zăpadă, iar în nord-estul Munteniei şi nordul Dobrogei vor fi precipitaţii sub formă de lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de precipitații de 15…20 l/mp.

În funcţie de evoluţia meteorologică, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj. (A.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419