Rămâi conectat

Actualitate

Informare meteo de vreme rece: Ploi în majoritatea regiunilor, ninsori și viscol la munte, până marți seara

Ziarul Unirea

Publicat

în

hartaAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o informare meteorologică de răcire accentuată a vremii, precipitaţii, ninsoare și vânt puternic, valabilă de duminică după-amiaza, până marți aproape de miezul nopții, în toată țara.

Potrivit ANM, în intervalul 27 noiembrie, ora 16:00 — 29 noiembrie, ora 23:00, se vor semnala precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului, viscol în zona montană și răcire accentuată a vremii.

Astfel, vor fi perioade de timp în care se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor, iar cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse, mai ales la munte, 15…20 l/mp. În seara zilei de duminică (27 noiembrie) vor fi ploi, dar în noaptea de duminică spre luni (27/28 noiembrie) și în cursul zilei de luni (28 noiembrie), acestea se vor transforma în lapoviță și ninsoare în vestul, centrul, nordul și nord-estul țării, unde valorile termice vor marca o scădere accentuată.

În noaptea de luni spre marți (28/29 noiembrie) și pe parcursul zilei de marți (29 noiembrie), vremea se va răci în toată țara, va ninge și în regiunile sudice, unde pe arii restrânse este posibil să se depună strat de zăpadă.

Temporar vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăși 50…60 km/h. Îndeosebi în zonele de munte se va depune strat nou de zăpadă și vor fi rafale de peste 60…70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

În funcție de evoluția meteorologică, ANM va actualiza această informare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea