Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

INCREDIBIL: Părinții copilului de 1 an si 8 luni, plecat singur de la grădiniță, au aflat doar seara de la polițiști despre incident

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Părinții copilului de 1 an si 8 luni, plecat singur de la grădiniță joi în jurul amiezei, au aflat doar seara de la polițiști despre incidentul în care a fost implicat minorul.

Citește și: ȘOCANT| Băiețel găsit desculț, pe caniculă, pe o stradă din Micești: A plecat de la o grăniță privată, singur, fără să i se observe lipsa

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Detaliile au fost postate pe rețeaua de socializare Facebook, la postarea inițială din urmă cu o zi: ”Părinții copilului au aflat seara de la agenții de poliție că copilul lor a plecat de la grădiniță. De asta am și ales să fac public acest eveniment, altfel era mușamalizat și tot ce e posibil, să se și repete.

Nu am nimic personal cu nimeni. După acest eveniment, probabil că supraveghetorii vor fi mai atenți”.

Citește și: Cazul copilașului de un an și 8 luni găsit desculț pe o stradă din Micești: Dosar penal pentru neglijență în serviciu. Ce au descoperit polițiștii

Reamintim că incidentul s-a produs joi, 13 iulie 2023, în cartierul Micești din Alba Iulia, în jurul orei 12.00. Copilul a fost zărit de o femeie care trecea pe strada Calea Labului. Șocată că micuțul era desculț pe asfaltul încins și pe caniculă, aceasta a oprit și a încercat zeci de minute să găsească locul de unde acesta provenea.

Minorul, în vârstă de un an și 8 luni, ar fi părăsit incinta grădiniței, fără a fi observat de personalul instituției.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-au sesizat joi, din oficiu, cu privire la posibile fapte de neglijență în serviciu.

În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 3 angajate ale unității de învățământ, în grija cărora se afla minorul, în momentul în care ar fi părăsit incinta grădiniței.

Cercetările în acest caz sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infarcțiunii de neglijență în serviciu precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea