Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO INCENDIU la Geogel, comuna Ponor, la o casă de locuit: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit marți seara, în jurul orei 18.00, la Geogel, în comuna Ponor, al o casă de locuit. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale.

 

Detașamentul de Pompieri Aiud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o EPA pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Geogel, comuna Ponor.

YouTube video

Din informatiile preliminare ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la o casa de locuit.

UPDATE: Forțele de intervenție au ajuns la locul producerii incendiului. Incendiul se manifestă generalizat la o locuință, fără posibilitate de propagare. Se lucrează pentru pentru localizarea și stingerea incendiului.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

UPDATE 2: În jurul orei 19.15, pompierii militari au reușit localizarea incendiului. În continuare se lucrează la stingerea incendiului și îndepărtarea efectelor negative produse de acesta.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Care este orașul din țară unde poți achiziționa o garsonieră cu banii unei mașini second-hand. Trai ieftin și locuri de muncă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Care este orașul din țară unde poți achiziționa o garsonieră cu banii unei mașini second-hand. Trai ieftin și locuri de muncă Prețurile apartamentelor în marile orașe sunt extrem de ridicate, chiar și în cazul locuințelor de la periferie, însă în unele locuri din România există garsoniere la prețuri decente. Un loc în care poți plăti, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea