Rămâi conectat

Politică Administrație

În Piața Consiliul Europei din Alba Iulia vor fi montate corturi pavilion. Gabriel Pleșa: Ne gândim la soluții care să-i protejeze pe comercianți

Dragoş Suciu

Publicat

în

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a declarat că administrația locală se gândește la soluții pentru a proteja comercianții din Piața Consiliul Europei. Aceștia au depus reclamații la doar o zi după ce au fost mutați, ei susținând că ”nu au un acoperiș deasupra capului”, iar ”vânturile puternice” le-au distrus corturile improvizate.

Piata Consiliul Europei Alba Iulia01Gabriel Pleșa a spus, la Radio Unirea FM, că o primă soluție care ar putea fi implementată într-o săptămână, ar fi montarea unor corturi pavilion care să-i protejeze de fenomenele meteorologice nefavorabile.

Totodată, Gabriel Pleșa a precizat că firma care a câștigat licitația, SC Telecerna SRL Deva, s-a angajat că va finaliza lucrarea în doar 4 luni, deși termenul de execuție prevăzut în contract este de 12 luni.

Citește și Piața Consiliul Europei din Alba Iulia cu bune și… rele. Prima zi, în noua locație. Ce spun comercianții

Noul viceprimar a arătat că Piața Consiliul Europei a fost cea mai bună locație deoarece are un vad comercial bun și este în apropierea vechiului amplasament.

”Degeaba am fi identificat locuri mai bune în cartierele Ampoi, la periferia cartierului Cetate, deoarece ar fi fost mult prea departe de vechea locație”, a spus Pleșa.

Negustorii au depus sesizări la primărie încă din prima zi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea