Rămâi conectat

Ştirea zilei

În orașul cu șomaj aproape zero, investiții de peste 5 milioane de euro ale unui producător de mobilă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimii 3 ani, Savini Due a investit în fabrica din Sebeş peste 5 milioane de euro

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, condus de omul de afaceri italian Piersante Savini, a finalizat anul acesta o investiţie de 5 milioane de euro, începută în anul 2013. Prima parte a investiţiei, însumând 3 milioane de euro, s-a materializat în construirea unei hale de producţie, a unui nou sediu asavinidministrativ, precum şi în retehnologizarea întregii fabrici, apoi completându-se cu 2 milioane de euro în ianuarie 2016. Programul de investiţii a fost susţinut atât din fonduri proprii, cât şi printr-o finanţare bancară.

Investiţiile au fost direcţionate în spaţii de producţie şi utilaje în vederea creşterii capacităţii, dar şi lansării pe piaţă a unor noi colecţii de produse. “În prezent avem un număr de 330 de angajaţi, 60 dintre aceştia fiind încadraţi în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016”, ne-a precizat Piersante Savini, general manager al Savini Due Sebeş. „Am devenit producătorul numărul 1 de mobilier de baie din România, cifra de afaceri cu care am încheiat anul 2015 este de 18.000.000 de euro, iar pentru 2016 estimez o cifră de 23.000.000 de euro”, a declarat Piersante Savini.

Savini Due produce peste 500 de articole de mobilier de baie, capace WC din mdf şi accesorii din lemn pentru baie. Compania a fost înfiinţată în anul 2003, iar în cursul anilor s-a dezvoltat, mărind gama de produse, de la mobilier din lemn masiv la mobilier modern vopsit. Acum colecţiile producătorului îmbrăţişează stiluri diferite: clasic, modern şi contemporan. Savini Due se bucură de o prezenţă puternică pe pieţele din România, Italia, Austria, Bulgaria, Grecia, Cehia, Ungaria, Germania şi Ucraina. Inovaţia, respectul pentru mediul înconjurător şi atenţia acordată cerinţelor clienţilor sunt pentru Savini Due un stimul constant pentru dezvoltarea şi îmbunătăţirea producţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea