Rămâi conectat

Actualitate

În municipiul Alba Iulia, bătălia pentru o nouă infrastructură continuă cu forţe sporite

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vă prezentăm o situaţie a lucrărilor de drumuri ce se execută în prezent la nivelul municipiului Alba Iulia

În privinţa proiectului de modernizare a celor 24 de străzi din centrul oraşului lucrările sunt in grafic şi există toate premisele pentru ca acestea să fie finalizate conform estimărilor iniţiale.
Străzi finalizate (fără marcaje): Nicolae Titulescu, Lucian Blaga, Munteniei, Mihai Viteazul, Traian – până la intersecţia cu Dimitrie Cantemir, Dobrogei, Bucureşti, Gheorghe Doja, Oituz, Simion Balint, Florilor, Morii, Petre Dobra, Iaşilor – până la autogară, Maramureşului. Marcajele se execută simultan, într-un interval stabilit pentru a nu îngreuna circulaţia.
lStrăzi în lucru (asfaltare): Mărăşti, Libertăţii, Siretului, Plevnei, Călăraşi
lStrăzi care vor fi atacate în perioada următoare: Ion Arion, fostă Crinului (martie – aprilie), Livezii (se înlocuieşte reţeaua de apă)
În Oarda se lucrează pe strada Dumbrăviţei pentru refacerea asfaltului. Se estimează ca lucrările pentru această stradă să fie finalizate până la sfârşitul săptămânii viitoare. De asemenea, se reface profilul străzii Cedrului. Pe strada Haiducilor se execută lucrări pentru introducerea canalizării, iar pe strada Lăcrămioarei se introduc racordurile la canalizare. În acelaşi proiect derulat de APA CTTA se lucrează în Miceşti pe străzile Zlatnei, Drăgăşani şi Apuseni la nivelul racordurilor. În Partoş se introduce canalizarea pe străzile Dacilor şi Liliacului.
S-au reluat lucrările şi pe DN74 la fundaţiile adâncite (care determină bordura drumului) pe strada Zlatnei şi se execută traversări pentru gurile de scurgere. Calea Moţilor este pregătită pentru stratul de binder şi stratul ulterior de asfalt. Toţi proprietarii, beneficiarii şi utilizatorii imobilelor (construcţiilor) de pe strada Iaşilor, tronsonul cuprins între Autogară şi zona de acces gară trebuie să ştie că în perioada 12 martie 2012 – 15 aprilie 2012 vor continua lucrările de reabilitare a străzii, fapt ce va impune restricţii de circulaţie în zona de lucru. Accesele la aceste imobile se vor face prin zonele perimetrale. (M.C.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea