Rămâi conectat

Sport

În Europa, adversari din Slovacia, Austria şi Cehia pentru CSU Alba Iulia *Miercuri, acţiune de promovare la Colegiul HCC

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Participantă în premieră într-o competiţie continentală, fiind astfel prima reprezentantă a judeţului Alba în Europa, CSU Alba Iulia şi-a aflat adversarii din Liga Europei Centrale.

A treia întrecere baschetbalistică de pe „Bătrânul Continent” va avea la start în actuala ediţie numai 5 echipe, schimbându-se formatul. Este vorba de Univ Goldiş ICIM Arad, ce va încerca să îşi apere trofeul, Piestanske Cajky (locul 5 sezonul trecut în Slovacia), Valosun Brno (locul 6 sezonul trecut în Cehia), Flying Foxes Post Viena (campioana Austriei). Se va juca fiecare cu fiecare, cele mai bune 4 formaţii urmând să ajungă în Final Four.

Până în prezent, nu am reuşit să intrăm în posesia programului complet, dar este sigur că pe 27 noiembrie, la Alba Iulia va avea loc are loc derby-ul dintre echipa locală şi campioana arădeană. De asemenea, este certă dubla cu Piestanske Cajky (în 13 noiembrie, la Alba Iulia, respectiv în 15 ianuarie 2014, în deplasare).

*Meci demonstrativ cu elevii, la Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia

Echipa condusă de Miroslav Popov are în stagiunea internă parte de două examene în propria sală, cu CSM Târgovişte (campioana din 2012) – sâmbătă, 12 octombrie, respectiv ICIM Arad (deţinătoarea titlului) – luni, 21 octombrie, ambele de la ora 18.00 şi transmise în direct de DigiSport.

Miercuri, la ora 12.00, va avea loc acţiunea de promovare a baschetului pe care o va desfasura echipa CSU Alba Iulia la Colegiul National „Horea, Closca si Crisan”. Va fi promovat meciul derby de sambata pe care echipa universitara il va sustine cu CSM Targoviste, dar si baschetul in general. In cadrul actiunii va avea loc un scurt meci intre echipa CSU si echipa colegiului, un concurs de aruncari la cos si impartire de pliante.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea