Rămâi conectat

Sport

În duelul „Viitorului”, hat-trick pentru dăianul Florinel Schiau! La Teiuş, Inter Ciugud a câştigat după 10 runde

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Spicul Daia Română continuă să spere la locul secund în ierarhia finală a Ligii a 4-a, după victoria netă din duelul „viitorului”, la ultima reprezentaţie internă. Împotriva Viitorului Sîntimbru, dăianul Florinel Schiau şi-a trecut în cont un „hat-trick”, elevii lui Paul Ciucă despărţindu-se cu o frumoasă victorie de suporteri.

Gură de oxigen şi pentru Inter Ciugud, care a câştigat lângă „Gara Mare”, după o serie nefastă de 10 întâlniri, în returul Ligii a IV-a!

Viitorul Spicul a încheiat excelent o săptămână dificilă, dar cu rezultate remarcabile, remiză la Ocna Mureş, calificare în finala Cupei României, în premieră şi acum succesul facil cu Viitorul Sîntimbru, meci în care a ieşit la rampă Florinel Schiau, cel care în stagiunea viitoare se va afla la Industria Galda de Jos.

Pentru a depăşi CS Ocna Mureş în ierarhie, Viitorul Spicul Daia Română trebuie să câştige la Săsciori în ultima etapă, iar „Soda” să nu obţină nici măcar o remiză în derby-ul invincibilelor, cu Şurianu Sebeş, de pe propriul teren.

 

*Viitorul Spicul Daia Română – Viitorul Sîntimbru 3-0 (2-0)

Marcator: Fl. Schiau (18, 34, 84)

*Rapid CFR Teiuş – Inter Ciugud 0-4 (0-0): Awwad (48), Negrea (50), Oprişan (55), Andreica (70).

Teiuşul are 10 partide fără victorie, în care a luat un singur punct şi 8 înfrângeri la rând! Şi interiştii erau în criză de rezultate, câştigând după 10 partide, răstimp în care au strâns numai 3 remize.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea