Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

În Cupa României, CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia 69-59 | Criza continuă, echipa lui Manuel Rodriguez, eliminată

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CSU Alba Iulia continuă seria negativă din 2018, fiind eliminată în sferturile Cupei României de CSM Satu Mare, care s-a impus cu scorul 69-59 (20-20, 21-13, 18-14, 10-12).

Echipa din Cetatea Marii Uniri era cotată cu șanse reduse ținând cont de criza pe care o traversează și problemele de efectiv, despărțindu-se recent de Radovic și Omerbasic, astfel că antrenorul Manuel Rodriguez se bazează pe numai 10 jucătoare, dintre care 4 junioare.

Revenind la confruntarea din „Sala Sepsi” de la Sf. Gheorghe, CSU a avut un început bun de joc, echiibrul fiind prezent pe întreaga durată a primului sfert, încheiat la egalitate. Și în al doilea parțial s-a mers cap la cap până la 34-33, când sătmărencele au avut o serie excelentă și un „run” de 7 puncte, prin care au intrat la pauza mare în avantaj de 8 „lungimi”. CSM-ul a controlat ostilitățile, oponentele au resimțit subțirimea lotului, astfel că sătmărencele au ajuns în ultimul sfert să se desprindă la 17 puncte, avansul fiind unul decisiv și confortabil.

CSU Alba Iulia este apăsată de seria negativă din 2018, când a alunecat serios pe tobogan, ajungând penultima clasată în ierarhie (de pe poziția a 4-a), cu 5 eșecuri la rând în Liga Națională și un singur succes din 8 partide oficiale.

După eliminarea din Cupă urmează Final Four-ul CEWL (3-4 martie, la Brașov) și turneul 6-9 (16-18 martie, la Oradeea).

Sătmărencele sunt în competiția europeană obstacolul din calea performanțelor dorite de CSU, partida din cupă fiind reeditată în semifinalele Ligii Europei Centrale, iar duelul se poate extinde și în play-off, dacă CSU reușeste să urce pe poziția a 7-a.

În continuare vă prezentăm programul Final 8 Cupa României: *sferturi, SCM Timişoara – Olimpia Braşov 71-62, “U” Cluj-Napoca – Sepsi Sf. Gheorghe 52-78, ICIM Arad – CSBT Alexandria 61-55, CSM SATU MARE – CSU ALBA IULIA 69-59; *semifinale, sâmbătă, 24 februarie: SCM Timișoara – Sepsi Sf. Gheorghe (17.15), ICIM Arad – CSM Satu Mare (ora 20.00); *finala, duminică, 25 februarie, ora 17.30.

Au marcat: Morrissetet 23 de puncte, January – 12, Fodor – 9, Fleming – 7, Crăciun – 6, Cutaș – două; a mai jucat Fleșer, în lot Ignat, Bobar, Agache.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea