Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

În cele două zile de weekend polițiștii au depistat șoferi turmentați pe toate drumurile județului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zilele de sâmbătă și duminică le-a adus mai multor șoferi din Alba dosare de cercetare sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, după ce s-au urcat la volan după ce au uitat că au ”servit un păhărel”.

Astfel, sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00 noaptea, pe strada Doinei din Alba Iulia,  poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe G.D.L., de 36 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0, 52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică seara, la la ora 21.30, polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, au oprit pentru control, pe DN 67C, un autoturism condus de B.S., de 52 de ani, din comuna Şugag. Rezultatul său pe etilotest a fost de 1,01 mg/l alcool pur în aer expirat.

Un alt conducător auto, M.S.C., de 45 de ani, din Teiuş, cu 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat pe etilotest, a fost depistat de polițiști pe DN1, pentru M.A.O., un tânăr de 23 de ani, din Aiud, oprit pe strada Stadionului din municipiu, etilotest-ul a arătat o valoare de 0,48 mg/litru iar la Ocna Mureș a fost depistat, sâmbătă seara, la ora 22.40, V.E., de 41 de ani pentru care în urma testării a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți conducătorii auto găsiți în neregulă au fost conduși la spitalele cele mai apropiate pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cât vor trebui să plătească românii pentru masa de Paște: Mâncarea, băutura și cadourile vor acapara cea mai mare parte din bani

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cât vor trebui să plătească românii pentru masa de Paște: Mâncarea, băutura și cadourile vor acapara cea mai mare parte din bani Peste 2200 de oameni au răspun, într-un studiu realizat de Veranda Mall, despre bugetul alocat pentru sărbătorile pascale din acest an și ce priorități au în ceea ce privește cheltuielile. Puși în fața […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea